• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 89 RON/PERS/NOAPTE

 

mic dejun

HOTEL: pe plaja, in nordul statiunii, alcatuit din 2 corpuri, dispune de 166 camere, restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Majoritatea camerelor au vedere laterala la mare.

CAMERE: complet renovate, TV, AC, minibar, telefon, baie cu dus, balcon, geamuri termopan. Apartamentele au canapea extensibila.
Pentru copii cu varsta pana la 7 ani se asigura cazare simic dejun gratuit, fara a se asigura pat suplimentar (pat pliant). Daca sesolicita un pat pliant se va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi;Pentru copiii cuvarsta intre 7-12 ani fiecare copil va achita 25% din tariful decazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 50% din valoare MicDejun;Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani fiecare copil va achita50% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 100%din valoare Mic Dejun;Pentru situatia in care rezervarea este pentru un adult siun copil sub 7 ani se va aplica tariful de cazare al camerei Single;Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cuprecizarea ca la Hotel Bicaz – Pirates Resort acest tarif include doar miculdejun pentru 2 persoane (pentru celelalte persoane se adauga la acest tarifmicul dejun calculat in functie de calitatea beneficiarului, adult-copil)
MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez (fara bauturi alcoolice)

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.