• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 527 Euro

 

Tip masa: Mic dejun, demipensiune si pensiune completa

 

Descriere HOTEL PRESIDENT:
Hotelul President este alegerea perfecta pentru a petrece o vacanta de neuitat impreuna cu familia.

 

Localizare HOTEL PRESIDENT:
Hotelul este situat intr-o zona linistita a statiunii Calella, la 500 m de plaja si la 500 m de centrul statiuni. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 60 km.

 

Plaja HOTEL PRESIDENT:
Plaja publica cu nisip se afla la 500 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
HOTEL PRESIDENT dispune de 315 camere dotate cu telefon, TV satelit, seif ( contra cost), aer conditionat, baie, balcon.

Facilitati HOTEL PRESIDENT:
Restaurantul tip bufet de la President serveeate preparate locale eai internaeeionale. De asemenea, hotelul ofer un snack bar la piscin eai un cafe-bar, unde seara se organizeaz programe de divertisment. Pe timpul verii, este disponibil eai un club pentru copii. Oaspeeeii pot juca tenis de mas eai biliard sau se pot relaxa in sala TV. ean zonele publice se ofer acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul este dotat cu 2 piscine exterioare pentru adulti si 1 piscina pentru copii, inconjurate de o grdin de 2.000 mp. Hotelul ofer o recepeeie cu ageneeie de turism eai servicii de schimb valutar. De asemenea, acesta ofer o camer de bagaje si vestiar cu dueauri.

Website: www.hotelpresident.cat

 

Alte informatii:
– La cazarile cu demipensiune sau pensiune completa, bauturile alcoolice si nealcoolice din timpul pranzului sau cinei sunt contra cost. Bauturile racoritoare, cafeaua si ceaiul sunt gratuite la micul dejun.
– Transferul de la aeroportul din Barcelona pana in statiunea Calella dureaza aproximativ 60 minute ( in functie de conditiile de trafic)
– Nu sunt acceptate animalele de companie.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.