• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 479 euro / 7 nopti ALL INCLUSIVE

 

Club de copii și baby-service
Recifi de corali – loc ideal pentru snorkeling
Complex de piscine de 2700 mp
Piscina cu apă încălzită
Salon de înfrumusețare în centrul spa al hotelului

Hotelul se situează direct pe plaja nisipoasă și cu corali. Se recomandă purtarea papucilor de ștrand. Cursa regulată de transport local până la Naama Bay, la cca. 12 km și la bazarul din Sharm el Sheikh (contra cost, cu rezervare).
Portul turistic se află la cca. 10 minute, iar complexul comercial SOHO SQUARE în imediata apropiere. Din hotel se deschide o panoramă perfectă spre strâmtoarea Tiran. Cele 544 camere sunt dispuse într-o clădire centrală și 5 anexe. În lobby-ul central este recepția, o cafenea internet (contra cost). Turiștii dispun de un restaurant principal, cu terasă, 3 restaurante a la carte (italian, chinez, indian – o parte contra cost suplimentar), mai multe baruri, mici magazine, un amfiteatru, 2 săli de conferință, complex spa cu coafură și centru de înfrumusețare. În grădină bine îngrijită se găsește un complex de piscine de 2700 mp cu terasa de soare și snack-bar. În afară de acestea, pe celelalte nivele sunt încă 4 piscine (una cu apă încălzită).

Camere standard – dotate cu baie cu vană, WC, uscător de păr, seif, telefon, wifi (contra cost), TV satelit, mini-frigider, aer condiționat și balcon cu vedere spre grădină.
Camere superior – cu dotări asemănătoare, dar cu suprafața mai mare și vedere spre mare
Camere superior deluxe – dispun, în afară de cele superioare, cu terasă cu legatură cu grădină

2 terenuri de tenis iluminate (contra cost), volei pe plajă, fotbal, darts, biliard, sală de fitness, spațiu multifuncțional, programe distractive și de animație, ocazional programe de teatru. Contra cost: tratamente spa, saună, baie cu aburi, sporturi acvatice, programe de scufundări.

Siva Sharm asigură, în regim all inclusive, mic dejun, prânz și cină, bufet suedez. În timpul zilei se pot consuma snack-uri, după amiază cafea și ceai. Spre miezul nopții snack-uri in lobby. În cadrul all inclusive se pot consuma non-top băuturi nealcoolice locale (alcoolice, tot locale, între orele 10-23 în diferite baruri. Nu sunt incluse în all inclusive mesele și băuturile din Oriental Cafe și restaurantele a la carte.

Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului oferă informații detaliate și actuale la fața locului. La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.