• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 593 Euro.

 

 

Acest hotel este situat în zona falezei din oraşul Side şi pune la dispoziţie o plajă privată cu nisip auriu. Proprietatea are piscine interioare şi în aer liber, tobogane de apă şi un centru vast de spa şi wellness. Hotelul oferă acces WiFi gratuit în toate camerele și în întreaga incintă.

Toate camerele luminoase de la Sunis Kumköy Beach Resort Hotel & Spa au balcon cu vedere la Marea Mediterană şi sunt dotate cu aer condiţionat şi TV.

Restaurantele à la carte de la Sunis oferă specialităţi din bucătăria turcească tradiţională şi o varietate de fructe de mare şi preparate internaţionale, inclusiv mâncăruri asiatice şi mexicane. Restaurantele tip bufet oferă inclusiv meniuri pentru copii, iar barurile servesc o varietate de băuturi cu sau fără alcool.

Centrul de wellness și spa oferă masaje relaxante şi un hamam, iar oaspeţii au la dispoziţie şi un centru de fitness bine echipat. Din mai până în septembrie, Sunis Kumkoy organizează 2 minicluburi pentru oaspeții mai tineri, cu personal vorbitor de limbă engleză.

Hotelul se află la 10 minute cu maşina de centrul oraşului Side şi la 60 km de Aeroportul Antalya.

Formalitățile de check-out se pot face confortabil până la 12:00, deci vă puteți relaxa cu încă o ceașcă de cafea.

Servicii incluse: Bilet avion cursă charter;
Taxe de aeroport – 95 €/pers.;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopți cazare;
Masa în funcție de hotelul ales;
Asistență turistică.

Servicii neincluse: Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe și cheltuieli personale;
Programe opționale.