• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 381 euro

 

Hotelul se situează într-un imens parc de toată frumusețea, dispune de ștrand propriu. În hotelul preferat de cei care doresc mai multă liniște dotările asigură o recreere perfectă. Centrul Hurghadei se găsește la cca 10 km, se asigură transfer gratuit.
Cele 549 camere sunt dispuse in cladirea centrala si unele secundare de 2-3 etaje.
În lobby-ul spațios de la intrare se găsește recepția, 2 restaurante de tip bufet, un restaurant a la carte, magazine de suveniruri, sală de antrenamente și 2 baruri. Pe ștrandul propriu se află un centru de sporturi acvatice și tobogane, există posibilitatea de a participa la cursuri de scufundare (Euro Divers). Tot aici sunt 2 restaurante a la carte, mai multe piscine (2 mari) și pool-baruri. În Grand Mall-ul din apropiere se găsește o cafenea internet, sală de jocuri, magazine, farmacie, salon de coafură și mai multe restaurante.

Camere

SUPERIOR: 19 mp cu baie proprie, WC, aer condiționat (sezonier), telefon, seif, TV satelit, minibar/frigider, uscător de păr, balcon. Majoritatea lor cu vedere spre grădină. Pot fi cazați cel mult 2 adulți și 2 copii.
Camere SUPERIOR DELUXE: aceleași dotări ca la cele superior, în schimb sunt mai spațioase (31 mp) și o parte au vedere spre mare. Pot fi cazați maxim 3 adulți sau 2 adulți + 2 copii.
Camere FAMILIALE: au aceleași dotări, însă au 42 mp. Dormitor separat, camere cu vedere la grădină sau piscină. Se cazează maxim 3 adulți + 1 copil sau 2 adulți și 3 copii.

Divertisment

Masă de pingpong, programe de animație la ștrand și la piscine, seara spectacole, dans. Contra cost: sală de fitness, teren de tenis, saună, jacuzzi, masaj și programe sportive (paragliding, Aqua Center, scufundări, kite surfing).

CLUB DE COPII 
Pentru a delecta copiii între 4-12 ani, organizăm programe variate, 6 zile pe săptămână. Animatorii noștrii, vorbitori de germana (și engleză) au grijă de copii, fiecare vârstă își va găsi cu siguranță îndeletnicirea favorită ! Cluburile ETI – Maxi sunt disponibile în următoarele hoteluri Red Sea: Siva Grand Beach, Grand Hotel, Grand Resort, Grand Makadi, Sunwing Waterworld Makadi (Hurghada), Ghazala Gardens, Siva Sharm, Sharm Resort, Grand Hotel Sharm (Sharm el Sheikh). Toți copiii primesc cadou un tricou, o minge gonflabilă și un baticuț ETI – Maxi.

 BABY–SERVICE
În colaborare cu ETI – Maxi Club, ETI ajută în închirierea (se lasă cauțiune 10-20 euro) celor mai importante utilități necesare bebelușilor:
plasă contra țănțarilor
aparat de încălzit sticlă
fierbător apă
oliță
pătuț
cărucior
jocuri de ștrand

All inclusive pentru copii
La demipensiune, toți copii de până-n 12 ani beneficiază de all inclusive prin grija clubului de copii ETI Maxi. În cadrul acestuia, copiii pot servi gratuit băuturi, înghețată și prânzul, între orele 10-17

 

MASA
Hotelul oferă demipensiune și all inclusive. Demipensiunea include mic dejun și cină în sistem bufet suedez, într-una din restaurantele principale.
În cadrul all inclusive băuturile locale nealcoolice sunt gratuite non-stop, cele alcoolice locale până la ora 24.

All inclusive pentru copii
La demipensiune, toți copii de până-n 12 ani beneficiază de all inclusive prin grija clubului de copii ETI Maxi. În cadrul acestuia, copiii pot servi gratuit băuturi, înghețată și prânzul, între orele 10-17

Micul dejun -se servește in restaurantele ROYAL PALM, ARABESQUE și BISTRO.

Prânzul - pentru turiștii cu all inclusive masa tip bufet în restaurantele ROYAL PALM și MARINA 5. Restaurantul BLUE HORIZON este a la carte, contra cost.

Cina - tip bufet suedez în restaurantele ROYAL PALM, ARABESQUE și BISTRO. Alte restaurante, contra cost, în Grand Mall.

Băuturile pot fi consumate în 7 locații.

Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului oferă informații detaliate și actuale la fața locului. La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.

 

 

  • bilet de avion
  • cazare +  masa
  • transfer
  • taxa de visa obligatori 24-25 euro / pers
  • asigurare medicala