• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 54 euro

Localizare:

Villa Angela este situata intr-o zona linistita din Valea Aselinos, la doar 13 km de capitala Skiathos Town si la 250 m de mare. Intr-o scurta plimbare veti ajunge la apele limpezi si plajele cu nisip din Aselinos.

 

Facilitatile vilei:

Villa Angela dispune de un restaurant confortabil ce ofera o gama de preparate din bucataria traditionala greceasca si meniuri italienesti. Toate fructele, legumele, ierburile si condimentele sunt ecologice si crescute in gradina proprie. Un bar la piscina este deschis toata ziua, aici puteti servi bauturi si gustari usoare. Cainii sunt bineveniti. Vila dispune, de asemenea de o piscina spatioasa cu sezlonguri si umbrele. Se vorbesc limbile greaca, engleza, germana si italiana.

 

Facilitatile camerelor:

Cazarea cuprinde 15 camere, inclusiv 4 maisonete. Fiecare camera dispune de o bucatarie complet echipata, baie si balcon privat, aer conditionat (contra cost 5 €/zi), TV, internet Wi-fi gratuit si telefon.

Villa Angela este o afacere de familie ce si-a deschis portile si s-a dezvoltat constant inca din 1996. Giovanni, Angela si fiul acestora Pasquale sunt aici pentru a se asigura ca vacanta ta este una memorabila si plina de distractie.

Servicii incluse:

7 nopţi de cazare;
Masa conform ofertei;
Asistenta turistica pe perioada sejurului.

Servicii neincluse:

Asigurare medicala de caatorie si asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe optionale;
Alte taxe si cheltuieli personale.
Bilet ferry boat Volos-Skiathos – Volos 30 €* /persoana. (* Tariful biletului de ferry boat poate suferi modificari din cauza creșterii costului combustibilului!)