• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Preturi de la 875 euro / pers / AI

 

 

 

LocalizareInsula Creta (Heraklion), pe coasta de nord a insulei, in statiunea Ammoudara, la 6 km vest de Heraklion si la 12 km de aeroportul „Nikos Kazantzakis”.

Transfer regulat cu autobuzul spre orasul Heraklion.

Descrierea camerelorUn total de 320 de camere: camere duble (~ 20 mp), camere duble SV (~ 23 mp), camere duble Premium SV (~ 23,5 mp), Bungalouri Clasice (~ 25 mp), Bungalouri Exclusive (~ 30 mp), Bungalouri Superior familiale (~ 32 mp), Deluxe Suites (~ 35 mp), Maisonettes cu 2 dormitoare (~ 55 mp).
Există camere conectate.În camere: aer condiționat / încălzire centrală (în clădirea centrală și Bungalouri Exclusive și Maisonettes cu 2 dormitoare), aer condiționat individual (în bungalouri și apartamente), telefon direct, internet Wi-Fi (gratuit), canale cu muzica, duș, uscător de păr, oglindă magnifică, seif (gratuit), mini-frigider, mini-bar (la cerere, contra cost), prosoape de plajă, balcon / terasă.
Cameră dublă 2 paturi de o persoană.
Cameră dublă cu vedere la mare 2 paturi de o persoană si un pat suplimentar.
Cameră dublă Premium SV 2 paturi de o persoană. În plus – halate de baie și papuci, cosmetice exclusive pentru baie, facilitati pentru prepararea de ceai și cafea, o sticlă de apă în fiecare zi.
Bungalow clasic Renovat în 2017. 2 paturi de o persoană. Situat în grădinile hotelului. În plus – halate de baie și papuci.
Bungalow Superior Renovat în 2017. Situat mai aproape de piscine și de mare. 2 paturi de o persoană. În plus – halate de baie și papuci, cosmetice exclusive pentru baie, sticlă de apă în fiecare zi.
Bungalow Exclusiv Renovat în 2018. cu 2 paturi de o persoană. Acces direct la piscină. Sunt situate în jurul piscinei într-o zonă liniștită a hotelului. În plus – halate de baie și papuci, cosmetice exclusive pentru baie, facilitati pentru prepararea de ceai și cafea, o sticlă de apă în fiecare zi.
Bungalow Superior 2 paturi de o persoană. Camere spațioase, cu o zonă de relaxare. În plus – halate de baie și papuci, cosmetice exclusive pentru baie, o sticlă de apă în fiecare zi.
Suită Deluxe în stil mediteranean, pat dublu sau 2 paturi de o persoană. În plus: halate de baie și papuci, cosmetice exclusive pentru baie, un dispozitiv pentru prepararea de ceai și cafea, o sticlă de apă în fiecare zi, băuturi răcoritoare în cameră în ziua sosirii.
Maisonettes GV cu 2 dormitoare, renovate în 2018. Două camere situate una deasupra celeilalte, interconectate printr-o scară interioara, cu băi. Parterul este de 25 mp, iar partea superioară de 30 mp.
Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de pat – de 3 ori pe săptămână, micul dejun în cameră (contra cost).
Băutură de bun venit la sosire.
  • bilet de avion
  • cazare AI
  • transfer
  • asigurare medicala

Nu s-au găsit detalii.