• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 637 euro / pers

 

Localizare: Hotelul este situat pe plaja hotelului si are doua lagune artificiale. Offshore 2 recife sunt ideale pentru snorkeling (papucii recomandat). Acesta este de aproximativ 2 km de centrul Sakala, Hurghada aproximativ 3 km.

Facilități: Hotelul este foarte popular cu obișnuiții și are 526 de camere repartizate pe două clădiri cu 3 etaje. Facilitățile includ o recepție cu seifuri (se aplică taxe), un bar în hol, 3 restaurante, 2 restaurante à la carte (Pattaya Thai Restaurant Bordiehns), o plajă și un restaurant la piscină și diverse baruri, internet cafe și o discotecă. Există, de asemenea, un centru spa și un centru de dializa.
Există piscina mare (încălzită) cu dimensiuni olimpice, piscină separată pentru copii și o terasă cu un snack bar în zona de grădină. Scaune, prosoape de plajă și umbrele la piscină și plajă sunt incluse. Internet wireless în hol.

Camere: Camerele duble (single/duble) sunt spațioase și confortabile, cu baie/duș, WC, uscător de păr, seif, aer conditionat/incalzire, telefon, TV prin satelit, zonă de relaxare, minibar (inclusiv apa, 2 băuturi răcoritoare.) Și fierbător de apă cu cafea/cafea și balcon/terasă. Camerele triple constau dintr-un pat dublu, cu pat suplimentar. Există un număr mic de camere de economisire (DZP). Camerele single sunt camere duble pentru utilizare unică.

Sport Timp liber: 2 terenuri de tenis (nocturna, lectii contra cost), terenuri de squash 4 (cu taxă), tenis de masă, centru de fitness, volei pe plajă, bocce, darts, biliard, diferite jocuri de apă; divertisment în timpul zilei Soft, divertisment de seară.
Contra cost: tratamente la spa, o baie de aburi, sauna, jacuzzi, bowling, echipamente de snorkeling, bărci cu pedale, centru de scufundări, centru de surf.

Copii: Mini Club 3-12 ani, loc de joaca, piscina pentru copii, discoteca pentru copii.

All-inclusive: Toate mesele sub formă de bufet, mic dejun târziu, gustări, ceai timp de la ora 11 – 17 ore, băuturi nealcoolice locale din orele 9 – 14 și pentru băuturile alcoolice locale din 10am – 2am. Purtarea o bratara all-inclusive este obligatorie.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.