• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Tarif: 7790€/familie (2 adulți + 1 copil)

 

  • Perioada: 21 Iulie – 05 August 2018
  • Durata: 16 zile/14 nopți
  • Belize – Insulele Cayman – Honduras – Mexic – SUA

Ziua 1: Sosire în Orlando

Te vei întâlni cu însoțitorul de grup pe aeroportul Henri Coandă din București și te vei îmbarca pentru zborul internațional.

La sosirea pe aeroport vei fi transferat la hotelul din Orlando.

Ziua 2: Orlando
Astăzi vei vizita Disneyland; te vei bucura împreuna cu familia de minunatele atracții din parcul Disneyland. Magic Kingdom Park – loc evocând personaje de basm, povești nepieritoare și aventuri fantastice. Epcot – destinat iubitorilor științelor exacte, ce pot afla cât mai multe despre inovațiile tehnologice din lumea întreagă. Disney MGM Studio – călătorii în lumea magică a filmului.
Disney`s Animal Kingdom Park – un parc plin de surprize și aventuri incredibile. Walt Disney World are trei parcuri acvatice: Ty-phoon Lagoon, River Country și Blizzard Beach, hoteluri, o insulă pe care se află amenajată o Gradină Zoologică, o insulă a plăcerilor și una a descoperirilor.  Vei avea posibilitatea sa te întâlnești cu personajele favorite, Mickey & Minnie Mouse și cu alte personaje celebre din lumea minunata Disney. Vei trăi experiențe unice în acest decor de poveste.
Ziua 3: Orlando
Astăzi dispui de întreaga zi liberă pentru a petrece așa cum dorești timpul în Orlando. Opțional: Poți vizita parcul Universal Studio Orlando ce oferă atracții diverse de la turul studiourilor până la roller-coastere tematice sau show-uri 3D sau 4D, restaurante, magazine, etc. Vei vizita platourile de filmare unde vei vedea decoruri din filme celebre ca Psicho, Războiul lumilor sau Fălci, vei trăi live experiența unui cutremur de 8 grade într-un tunel de metrou, vei putea asista la efectele speciale din Fast and Furios și la mai multe show-uri dintre care cele mai interesante sunt Water World, Shreck 4D, Terminator 3D, Jurassic Park.
Ziua 4: Orlando
Astazi vei vizita unul dintre cele mai renumite parcuri tematice din lume, Sea World Orlando, unde vei avea parte de o experiență de neuitat.
Ziua 5: Orlando – Miami
Vei fi transferat din Orlando in Miami cu bus-ul, apoi te vei caza la hotel.
Ziua 6: Miami 
Vei pleca într-un tur de oraș și vei vizita cartierul Art Deco, remarcabil prin moștenirea sa culturala și arhitecturală ce include peste 800 de clădiri istorice datând din anii ’20, ’30 și ’40 perfect restaurate. În continuare vei explora South Beach Historic Espanola Way cu clădirile sale în stil mediteranean, centrul financiar al orașului cu Piața Bayside, Bulevardul Brickell. Mai apoi vei ajunge în pitorescul orășel Coral Gables unde se află Hotelul Biltmore și uimitoarea Venetian Pool. Turul se va încheia în Little Habana, unde vei interacționa cu comunitatea cubaneză din Miami după care vei ajunge și pe celebrul bulevard Ocean Road. Vei face un tur al Parcului Național Everglades, cel mai sălbatic și mai bine conservat areal natural subtropical din SUA. Pe durata a 30 minute de plimbare cu barca pe perna de aer vei avea șansa să admiri în mediul lor natural aligatori, țestoase și în general fauna zonei departe de aglomerația orașului și în liniștea decorului vegetației de pe aceasta întindere de apă. Vei face și o vizită la retur la ferma de aligatori.
Mese – Mic dejun
Ziua 7: Miami
Dispui de această zi liberă pentru a te bucura de plajă și soare sau pentru a vizita împrejurimile.
Alocă-ți timp pentru a vizita principalele atracții ale orașului printre care Vechea Mănăstire Spaniolă, Muzeului Holocaustului, Castelul de Coral, Piscina Venețiană, Muzeul și Grădinile Viscaya, Acvariul, Muzeul de Artă, Biserica St. Bernard de Clairvaux, Grădina Tropicală Fairchild și un interesant Muzeu al Copiilor.
Mese – Mic dejun
Ziua 8: Miami – Fort Lauderdale
Vei fi transferat către portul din Fort Lauderdale de unde te vei îmbarca pe vasul de croazieră.
Mese – Mic dejun, Cina
Ziua 9: Marea Caraibelor
Această zi o vei petrece pe Marea Caraibelor bucurându-te de facilitățile vasului de croazieră.
Mese – Mic dejun, Prânz, Cina
Ziua 10: Georgetown, Insulele Cayman
Astăzi vei ajunge în portul Georgetown din Grand Cayman. Îți sugerăm câteva atracții: plaja Seven Mile Beach, una dintre cele mai frumoase plaje din întreaga lume, Mastic Trail, o cărare care merge prin pădure până în centrul insulei, Grădina Botanică Queen Elizabeth II și Muzeul Național al Insulelor Cayman din George Town. Insula Grand Cayman este renumită și pentru magazinele sale cu bijuterii de lux, în special diamante, care pot fi cumpărate la prețuri convenabile. Seara te vei îmbarca pe nava de croazieră și îți vei continua călătoria, navigând sub bolta înstelată.
Mese – Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 11: Isla de Roatan, Honduras
Astăzi vasul de croazieră va ajunge în Isla de Roatan, Honduras. Roatan este un colț de natură aproape neatins de tumultul modernității, aici predomină păduri cu vegetație luxuriantă neexplorate încă, frumuseți naturale parcă desprinse din altă lume. Dacă ești pasionat de aventură, poți alege un curs de scufundări sau o excursie la Parcul Acvatic, unde vei avea șansa să înoți alături de delfini. Dacă preferi plimbările în mijlocul naturii, ai ocazia să descoperi frumusețile sălbatice ale insulei într-un tur al insulei (opțional).
Mese – Mic dejun, Prânz, Cina
Ziua 12: Belize City
Astăzi vasul va acosta în portul Belize City la ora 08:00 și va pleca din nou pe mare la ora 17:00. Astăzi poți face o fascinantă excursie în lumea acvatică a Caraibelor lângă Bariera de Corali, la rezervația marina Hol Chan (Micul Canal, în traducere mayașă). Hol Chan este cel mai bun loc din Belize unde poți face scuba diving și snorkeling, iar diversitatea vieții marine este impresionantă. Te vei bucura de impresionante priveliști submarine, vei putea observa imensa grădina de corali, vegetația marină și o mulțime de pești frumos colorați.
Mese – Mic dejun, Pânz, Cina
Ziua 13: Insula Cozumel, Mexic 
Astăzi vei ajunge în portul Cozumel. Insula Cozumel (Kuutsmil) este o insulă de mică altitudine, situată în vecinatatea Peninsulei Yucatan din Mexic, în dreptul zonei Playa del Carmen și a cărei unicitate este dată de relieful sau carstic, roca predominantă aici fiind calcarul. Principalele fenomene carstice ale insulei sunt dolinele, depresiuni de diferite dimensiuni care, în general, comunică cu oceanul, constituind o tentantă atracție pentru amatorii de snorkeling. Principalul oraș al insulei este San Miguel de Cozumel.
Mese – Mic dejun, Prânz, Cina
Ziua 14: Marea Caraibelor
Această zi o vei petrece pe Marea Caraibelor bucurându-te de facilitățile vasului de croazieră.
Mese – Mic dejun, Prânz, Cina
Zilele 15 și 16: Plecare din Miami și sosire în București
Vasul de croazieră va ajunge în portul Fort Lauderdale. Vei debarca și vei fi transferat către aeroportul din Miami.
Mese – Mic dejun

– Bilet de avion pentru zbor internațional București – Orlando, Miami – București;
– Cazare 14 nopți la hotelurile menționate, în tipul de camere specificat;
– Mesele menționate în program: 10 Mic dejun, 6 Prânz, 7 Cine;
– Toate tururile și transferurile în conformitate cu itinerariul;
– Toate taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program;
– Ghid local vorbitor de limba engleză pentru tururile și transferurile incluse;
– Asigurarea complexă de călătorie;
– Serviciu telefonic de urgențe 24/7;
– Transportul se va face cu mașina privată și în sharing basis, împreună cu alți turiști.

Nu s-au găsit detalii.