• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la  2.680 € / pers

 

 

Ziua01

SOSIRE IN LIMA – 24.08.2019

La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.
Ziua02

LIMA – 25.08.2019

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas – centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.
Regim mese – Mic dejun
Ziua03

LIMA – PUNO – 26.08.2019

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima. Zbor intern Lima – Puno. Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno.
Regim mese – Mic dejun
Ziua04

PUNO – LACUL TITICACA – PUNO – 27.08.2019

Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf. Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.
Regim mese – Mic dejun, Pranz
Ziua05

PUNO – CUSCO – 28.08.2019

Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include opriri si vizite la Biserica Andahuaylillas – supranumita Capela Sixtina a Americii de Sud, Raqchi – Templul zeului Wiracocha si La Raya.
Regim mese – Mic dejun, Pranz
Ziua06

CUSCO – 29.08.2019

Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas – Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha. Vei merge la cativa kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, celebrele bai incase, Puca Pucara, o fortificatie cu apeducte si izvoare termale, precum si Qenqo, o serie de galerii subterane, in care aveau loc ritualuri incase. Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.
Regim mese – Mic dejun
Ziua07

CUSCO – VALEA SACRA – AGUAS CALIENTES – 30.08.2019

Astazi vei face o excursie in Valea Sacra Incasa – Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale. Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco). Transfer cu trenul din Ollantaytambo la Aguas Calientes.
Regim mese – Mic dejun, Pranz
Ziua08

AGUAS CALIENTES – MACHU PICCHU – CUSCO – 31.08.2019

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele. Transfer cu trenul din Aguas Calientes la Cusco. La sosirea in gara din Cusco vei fi transferat la hotel.
Regim mese – Mic dejun
Ziua09

PLECARE DIN CUSCO – 01.09.2019

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco. Zbor intern Cusco – Lima. Pe aeroportul din Lima te vei imbarca in zborul spre casa.
Regim mese – Mic dejun
Ziua10

SOSIRE IN BUCURESTI – 02.09.2019

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.