• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 728 euro / pers

 

Locație: exclusivist și luxos complex hotelier este situat în Sahl Hasheesh direct pe plaja privată lung și are 2 frumoase lagune, de om. Hurghada se află la aproximativ 20 km (serviciu de transfer contra cost) distanță.

Facilități: Hotelul inițial, construit cu materiale naturale și corali din zonă, este ca un mic sat mediteranean cu propriul port. Există un total de 514 camere și apartamente, toate cu vedere uimitoare la ocean. Hotelul are, de asemenea, o recepție elegantă, lobby bar, schimb valutar în hol, restaurant tip bufet, 3 restaurante à la carte, bar shisha, magazine și un amfiteatru. Wi-Fi este gratuit în diverse zone publice.
În frumoasa zona în aer liber, are 3 piscine (2) sunt încălzite, o piscină pentru copii, terase spațioase și servicii de băuturi. La portul deținut de hotel este centrul de sporturi acvatice și două lagune mai mici. Scaune, umbrele si saltele la piscina si plaja incluse. Există, de asemenea, un bar pe plajă.

Camerele (single/duble) au duș, toaletă, TV prin satelit, canal de muzica, uscător de păr, minibar, telefon, incalzitor de apa, aer condiționat, internet, seif și balcon/terasă. Există o cameră de buget (DZP), acestea nu au balcon/terasă. Toate camerele au vedere la mare. Deluxe (DZX/EZX) sunt echipate identice, doar mai mare.

Ultra All-Inclusive: Pensiune completă în stil bufet, cina optionala la 3 à-la-carte restaurante, gustări de după-amiază, cafea/ceai și fursecuri, înghețată, gustări la miezul nopții, băuturi alcoolice locale de la ora 10 – 14 și pentru băuturile nealcoolice locale de 24 de ore la barul din hol. minibarul este alimentată de zi cu zi. Alte servicii, de asemenea, pentru o taxă suplimentară este disponibilă pe plan local.

Sport Divertisment: tenis cu nocturna, tenis de masă, centru de fitness, aerobic, volei pe plaja, darts, jacuzzi, piscină, unelte de snorkel, hidrobiciclete, canoe; Animație și de divertisment.
Contra cost: tratamente spa, saună, baie de aburi, masaj, quad-uri, scufundări și sporturi de apă de către furnizorii locali.

Copii: piscina pentru copii, club de copii 4-10 ani, teren de joacă și un bufet pentru copii. Babysitting la cerere, contra cost.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.