• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 651 euro / pers

 

Locație: Hotelul este situat direct pe plaja fină nisipoasă, înclinată ușor în Hurghada. Centrul orașului Hurghada este la aproximativ 10 km distanță (1 autobuz de transfer gratuit gratuit de la Hurghada, în prealabil, vă rugăm să vă rezervați). Aeroportul este la aproximativ 10 km distanță.

Facilități: Acest hotel de lux cuprinde un total de 252 camere repartizate pe 5 etaje. Facilitățile includ un hol elegant cu recepție, magazine, ATM, restaurant principal, 2 restaurante a la carte, baruri variate, un salon de coafură cu salon de înfrumusețare și un centru spa. În complexul bine întreținut în aer liber se află piscina mare cu apă dulce înconjurată de terase la soare și există un bar la piscină. Scaune de plajă, umbrele și prosoape de plajă sunt incluse la piscină și pe plajă. Wi-Fi este disponibil gratuit în holul hotelului.

Camere: Camerele duble confortabile sunt dotate cu baie sau duș, WC, uscător de păr, aer condiționat, filtru de cafea/ceai, seif, telefon, TV prin satelit, minibar (contra cost), balcon și vedere parțială sau completă la mare.
Cameră Deluxe: Situată în aceeași clădire cu camerele duble de la etajul 4 sau 5 și au un balcon cu vedere la mare. Cameră de familie: Sunt mai spațioase cu aceleași facilități, iar la sosire se află o sticlă de apă minerală și un coș cu fructe inclus. Camerele nu au balcon sau terasă și au o fereastră în stil arabă. vedere la mare.
Suita junior cu vedere la mare este mai spațioasă și are vedere atât la grădina frumoasă, cât și la Marea Roșie.

Sport: Acces gratuit la sala de gimnastică (9-20 ceas), aerobic, aerobic și volei pe plajă; De 6 ori pe săptămână în timpul zilei animație moale.
Pentru o taxă: sauna, jacuzzi și baie de aburi (între orele 9-15 cu o reducere de 50%), terenuri de tenis cu proiecție cu proiector, 2 terenuri de squash, tenis de masă și biliard (între orele 9-15 cu reducere de 50%, rachete nu sunt incluse), scufundări, windsurfing furnizori locali).

Copii: supravegherea unu la unu în clubul copiilor (4-12 ani), cu excepția zilelor de luni, 2 piscine pentru copii în zona de piscină și un loc de joacă mare și mini disco.

All inclusive: mic dejun, prânz și cină în formă de bufet, gustări în timpul zilei, cafea după-amiaza, ceai și produse de patiserie și înghețată, băuturi nealcoolice locale și vinuri locale și bere în sticlă de la 10 am la 11 pm la barul deschis; de la 7 nopți, 1 x cină în restaurantul à la carte.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.