• Detalii pachet
 • Inclus in pachet
 • Exclus din pachet

Tarif: 1.449€/persoană

 

Perioada: 02–09.06.2018

Porturi:
• Kiel, Germania
• Copenhaga, Danemarca
• Stockholm, Suedia
• Talinn, Estonia
• Sankt Petersburg, Rusia
 • 02 Iunie 2018

  București – Hamburg- Kiel

  Întâlnire cu însoțitorul de grup la Aeroportul Otopeni București la ora 04:20 dimineața, pentru îmbarcare pe cursa Lufthansa cu destinația Hamburg. Zborul va fi la ora 06:25 și vom face o escală în Munchen. Vom lua apoi transferul din Hamburg spre portul din Kiel, unde ne vom îmbarca pe vasul MSC Preziosa.

  ORAȘE DIN CADRUL ITINERARIULUI

 • Kiel

  Kiel, ani la rand un important oraș naval și maritim, este caracterizat azi de o scenă studențească vivace și un stil de viață relaxat. Acest lucru poate fi trăit în locația pitorească a capitalei landului din Fiordul Kiel, dar și în centrul modern și mare al orașului, pe strada Daneză, strada reprezentativă din Kiel, cu construcțiile ei din Epoca Fondatorilor, pline de șarm maritim.
 • Copenhaga

  Copenhaga este unul dintre cele mai vechi și frumoase orașe europene. Capitala Danemarcei abundă de clădiri cu o arhitecură uimitoare, restaurante renumite și numeroase atracții turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga oferă vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a admira plaja. Deși este un oraș dinamic, plin de viață, Copenhaga a reușit să își păstreze șarmul provincial și atmosfera specifică orașelor mici.
 • Stockholm

  Stockholm, capitala Suediei, adesea numită și „Veneția Nordului” (la fel ca înca vreo alte câteva orașe, incluzând Copenhaga și Sankt Petersburg), este una dintre cele mai moderne și liniștite capitale ale Europei. Orașul, care și-a căpătat renumele de capitala Scandinaviei, impresionează atât prin așezarea sa – se întinde pe 14 insule, perfect conectate prin nu mai puțin de 57 de poduri, cât și prin impresionanta sa ofertă istorică și culturală.
 • Tallinn

  Tallinn, frumoasa capitală a Estoniei, este un oraș ce îmbină cu succes modernul cu trecutul. Centrul istoric al orașului păstreaza intact farmecul splendidului oraș hanseatic de odinioară iar la câțiva metri mai încolo, vei descoperi centrele de afaceri ale Tallinn-ului, cu turnuri moderne și hoteluri luxoase, cartiere noi și centre comerciale vaste.
 • Sankt Petersburg

  Sankt Petersburg are tot ce-i trebuie pentru a fi unul dintre orașele-bijuterii ale lumii. Aici ai ocazia să admiri cele mai somptuoase palate ale Europei, care arată cât de bogată a fost și este Rusia, cele mai mari biserici ortodoxe și cele mai impresionante muzee, pline ochi cu arta și istoria națională. Dacă te plimbi de-a lungul canalului întortocheat, vei observa la orizont cupolele și monumentele arhitecturale tipic rusești cu modele și culori care fac din orașul „Sfântului Petersburg” un loc fascinant. Pentru vizita în Sankt Petersburg va fi nevoie de viză ce se poate primi automat achiziționând o excursie opțională de la MSC Cruises sau pe cont propriu prin Ambasada Rusiei de la București.
  09 Iunie 2018

  Transfer din Kiel spre Hamburg și zborul spre București

  După ce vom debarca în Kiel, vom lua transferul spre aeroportul din Hamburg unde ne vom îmbarca pe cursa Lufthansa cu destinația București. Zborul va fi la ora 18:00 cu o escală în Frankfurt iar în București vom ajunge la ora 23:45.

  TIPURI PRINCIPALE DE CABINE

  Cabină exterioară cu geam

  Acest tip de cabină oferă vedere totală spre mare și este dotată cu un pat dublu care se poate transforma în două paturi twin, aer condiționat, baie cu duș, telefon, televizor, minibar și seif.

  Suprafața: 12 mp

  Tarif: 1449 euro/persoană

  Cabină exterioară cu balcon

  Acest tip de cabină este dotat cu un pat dublu care se poate transforma în două paturi twin, aer condiționat, baie cu duș, telefon, televizor, minibar și seif.
  Suprafața: 17 mp
  Tarif: 1579 euro/persoană
– însoțitor de grup român (pentru grup minim de 24 de persoane);
– zboruri București – escală Munchen – Hamburg și Hamburg – escală Frankfurt – București (Lufthansa);
– taxe de aeroport;
– bagaj de cală de 23kg și 8kg pentru bagajul de mână;
– transferuri de grup: aeroport Hamburg – port Kiel – aeroport Hamburg;
– taxe portuare;
– cazarea în tipul de cabină aleasă (acestea dețin cabină de duș și WC, aer condiționat, telefon, seif, uscător de par, TV – fiecare cabină are steward);
– 3 mese în restaurantele principale la restaurantele de tip bufet;
– gustări între mese;
– suc, gheață, cafea, lapte, ceai și apă (de la dozatoarele din bufetele de pe vas);
– acces la evenimentele de divertisment de la bordul vasului;
-acces la cluburi de noapte și discoteci;
– accesul la galeriile de artă, acces la bibliotecă;
– accesul la facilitățile vasului de croazieră: la piscine și jacuzzi, zona de jocuri arcade, Aqua Park, sala de gimanastică, teren de baschet/ volei și la pista de alergat;
– cluburi și activități pentru copii și adolescenți.
 – bacșișul;
– mesele la restaurantele cu specific;
– băuturile alcoolice;
– serviciile de Spa și tratamentele de înfrumusețare, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
– jocurile de noroc;
– excursiile opționale;
– serviciile de Babysitting;
– asigurările de sănătate;
– serviciile medicale de la bordul vasului;
– apelurile telefonice date în afara navei din cabină.