• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Tarife de la 1.319€/persoană

 

Perioada: 01–08.09.2018

Porturi:
• Kiel, Germania
• Copenhaga, Danemarca
• Geiranger, Norvegia
• Bergen, Norvegia
• Flam, Norvegia
01 Septembrie 2018

București – Hamburg- Kiel

Întâlnire cu însoțitorii de grup la Aeroportul Otopeni București la ora 04:15 dimineața, pentru îmbarcare pe cursa Lufthansa cu destinația finală Hamburg. Zborul va fi la ora 06:15 și vom face o escală în Frankfurt. Vom lua apoi transferul din Hamburg spre portul din Kiel, unde ne vom îmbarca pe vasul MSC Preziosa.

ORAȘE DIN CADRUL ITINERARIULUI

Copenhaga

Copenhaga este unul dintre cele mai vechi și frumoase orașe europene. Capitala Danemarcei abundă de clădiri cu o arhitecură uimitoare, restaurante renumite și numeroase atracții turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga oferă vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a admira plaja. Deși este un oraș dinamic, plin de viață, Copenhaga a reușit să își păstreze șarmul provincial și atmosfera specifică orașelor mici.

Hellesylt și Geiranger

Hellesylt și Geiranger sunt două sate norvegiene aflate la fiecare dintre cele două capete ale faimosului fiord Geirangerfjord, inclus în patrimoniul UNESCO. Lonely Planet a stabilit că Geiranger este cea mai bună destinație din Scandinavia, în timp ce în Hellesylt se spune că are cele mai bune standarde de viață. Fiordul Geiranger este o regiune intens vizitată mai ales pentru peisajele de o frumusețe aproape ireală, pentru zgomotul cascadelor ce crează un fel de muzică a naturii și pentru multitudinea păsărilor care nu fac decât să întregească acest peisaj unic.

Bergen

Bergen, este al doilea oraș ca mărime din Norvegia, cu o istorie ce datează de mai bine de 1000 de ani, fiind de asemenea poarta către fiorduri. Orașul este perfect de vizitat dacă sunteți pentru prima dată în Norvegia și vreți să vedeți nu doar obiective turistice culturale și istorice, ci vreți să vedeți și obiective naturale, și anume fiordurile și de asemenea, să vedeți cum e viața norvegienilor și să le cunoașteți cultura și obiceiurile.

Flam

Flam este o altă destinație populară aflată pe brațul Aurlandsfjord al fiordului Sognefjord – cel mai mare din Norvegia. Cei mai mulți turiști ajung aici pentru a se plimba pe calea ferată Flam, cea mai abruptă din lume. Traseul urca 900 de metri de-a lungul a 20 de kilometri de serpentine și a fost votat printre cele mai bune 20 de trasee de cale ferată din lume.

Kiel

Kiel, ani la rand un important oraș naval și maritim, este caracterizat azi de o scenă studențească vivace și un stil de viață relaxat. Acest lucru poate fi trăit în locația pitorească a capitalei landului din Fiordul Kiel, dar și în centrul modern și mare al orașului, pe strada Daneză, strada reprezentativă din Kiel, cu construcțiile ei din Epoca Fondatorilor, pline de șarm maritim.
08 Septembrie 2018

Transfer din Kiel spre Hamburg și zborul spre București

După ce vom debarca în Kiel, vom lua transferul spre aeroportul din Hamburg unde ne vom îmbarca pe cursa Lufthansa cu destinația București. Zborul va fi la ora 19:15 cu o escală în Munchen iar în București vom ajunge la ora 01:00 (09 Septembrie).

TIPURI PRINCIPALE DE CABINE

Cabină interioară

Aceste cabine sunt dotate cu un pat dublu care se poate transforma în două paturi twin, aer condiționat, baie cu duș, telefon, televizor, minibar și seif.
Suprafața: 13 mp
Tarif: 1319 euro/persoană

Cabină exterioară cu geam

Acest tip de cabină oferă vedere totală spre mare și este dotată cu un pat dublu care se poate transforma în două paturi twin, aer condiționat, baie cu duș, telefon, televizor, minibar și seif.

Suprafața: 12 mp

Tarif: 1405 euro/persoană

Cabină exterioară cu balcon

Acest tip de cabină este dotat cu un pat dublu care se poate transforma în două paturi twin, aer condiționat, baie cu duș/cadă, dulap spațios, telefon, televizor, minibar și seif.
Suprafața: 17 mp
Tarif: 1543 euro/persoană
– însoțitor de grup român (pentru grup minim de 40 de persoane);
– zboruri București – escală Frankfurt – Hamburg și Hamburg – escală Munchen – București (Lufthansa);
– taxe de aeroport;
– bagaj de cală de 23kg și 8kg pentru bagajul de mână;
– transferuri de grup: aeroport Hamburg – port Kiel – aeroport Hamburg;
– taxe portuare;
– cazarea în tipul de cabină aleasă (acestea dețin cabină de duș și WC, aer condiționat, telefon, seif, uscător de par, TV – fiecare cabină are steward);
– 3 mese în restaurantele principale la restaurantele de tip bufet;
– gustări între mese;
– suc, gheață, cafea, lapte, ceai și apă (de la dozatoarele din bufetele de pe vas);
– acces la evenimentele de divertisment de la bordul vasului;
-acces la cluburi de noapte și discoteci;
– accesul la galeriile de artă, acces la bibliotecă;
– accesul la facilitățile vasului de croazieră: la piscine și jacuzzi, zona de jocuri arcade, Aqua Park, sala de gimanastică, teren de baschet/ volei și la pista de alergat;
– cluburi și activități pentru copii și adolescenți.
 – bacșișul;
– mesele la restaurantele cu specific;
– băuturile alcoolice;
– serviciile de Spa și tratamentele de înfrumusețare, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
– jocurile de noroc;
– excursiile opționale;
– serviciile de Babysitting;
– asigurările de sănătate;
– serviciile medicale de la bordul vasului;
– apelurile telefonice date în afara navei din cabină.