• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 660 euro / pers

 

Localizare: Hotelul este situat chiar lângă plajă privată a hotelului, grosier-nisip. La centrul Hurghada se află la aproximativ 17 km (serviciu de transfer contra cost), aeroportul se află la aproximativ 9 km.

Facilități: modern și spațios complex hotelier este format din mai multe clădiri cu 3 etaje, cu un total de 841 camere. Hotelul oferă un hol cu ​​recepție, Wi-Fi în întregul sistem disponibil, lobby bar, 5 restaurante tematice de tip bufet (preparate din bucătăria internațională, asiatice, italiene, orientale și germană), baruri, discoteca, coafor, banca, farmacie, servicii medicale (contra cost), magazine și un auditoriu.
Laguna apă sărată duce de la plaja de grădini amenajate cu generozitate prin intermediul clădirii de recepție și este acceptabil cu bărci cu pedale. In schönene Afară sunt 3 piscine (parțial încălzite), terase, precum și o piscină și plajă. Utilizarea de scaune, umbrele și prosoape de plajă este inclus la piscină și pe plajă.

Camerele (single/duble) sunt spațioase și mobilate confortabil cu duș, WC, uscator de par, telefon, seif, TV prin satelit, minibar, aer condiționat și un balcon sau terasă. Există un număr mic de camere de economisire (DZP). Camerele de familie (FZ 4) au două dormitoare. Camerele single sunt camere duble pentru utilizare unică.

Sport Divertisment: sala de gimnastica, mini golf, darts, bocce, 3 terenuri de tenis, teren multifuncțional, bărci de volei pe plajă și o paletă în lagună; Program de animație și de divertisment, unic spectacol Fantasia.
Contra cost: rachete de tenis, nocturna, centru de scufundări, jacuzzi, saună, baie de aburi, masaj, biliard, călărie, sporturi nautice.

Copii: Mini club pentru copii 4-12 ani, loc de joaca, 3 piscine separate pentru copii (una cu tobogane de apă).

All-inclusive: Micul dejun, prânz și cină tip bufet, mic dejun târziu, gustări prânz, pizza, sandwich-uri, inghetata in timpul zilei pentru copii, băuturi alcoolice locale și băuturi răcoritoare, cafea și ceai de la 10 am – 24 pm, de zi cu zi reaprovizionat mini-bar cu băuturi răcoritoare.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.