• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 2.650 € /  pers 

 

 

Ziua01

PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua02

SOSIRE IN REUNION

La sosirea pe aeroportul din Reunion vei fi transferat la hotel.
Ziua03-04

REUNION

Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Reunion, bucurandu-te de atmosfera exotica. Insula a contrastelor, Reunion ofera atat posibilitatea de a practica sporturi extreme, de a te aventura in munti si in apropierea vulcanilor, cat si de a te relaxa pe plajele insulei.
Ziua05

REUNION – MAURITIUS

Transfer de la hotel la aeroport. Zbor international Reunion – Mauritius. La sosirea pe aeroportul din Mauritius vei fi transferat la hotel.
Ziua06-10

MAURITIUS

Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Mauritius, bucurandu-te de atmosfera exotica. Programul este liber. Mauritius este o combinatie spectaculoasa de vegetatie tropicala, cu munti abrupti de origine vulcanica, lacuri vulcanice si plaje cu nisipuri de un alb stralucitor marginite de apele limpezi de culoare turcoaz ale Oceanului Indian, resorturi colorate cu gradini luxuriante pline de flori exotice parfumate. Insula ofera o larga paleta de activitati: pot fi facute tururi pe insula, croaziere pe mare, poti face shopping, te poti distra in localurile de pe plaja.
Ziua11

PLECARE DIN MAURITIUS

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Mauritius.
Ziua12

SOSIRE IN BUCURESTI

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.