• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 709 euro.

Amplasat chiar în fața intrării istorice din Valletta, acest hotel de pe malul mării se bucură de vedere la portul Marsamxett și la Insula Manoel. Acesta oferă parcare gratuită, o sală de gimnastică și piscine mari în aer liber și în interior, toate gratuit. Camerele combină designul clasic și modern.

Acestea sunt dotate cu aer condiționat și un TV LCD cu programe prin satelit. Majoritatea au, de asemenea, un balcon sau o terasă. Grand Hotel Excelsior oferă grădini amenajate, o plajă privată și un centru spa. Wi-Fi gratuit este disponibil în întregul hotel.

Cele 3 restaurante ale hotelului și 5 baruri servesc o gamă largă de preparate din bucătăria internațională, inclusiv fructe de mare și mâncăruri vegetariene.

Vederile panoramice la mare pot fi admirate de la barul de la piscină. Statia de austobuz la 500 m și la 4 km de terenul de golf Marsa.

Acesta oferă un transfer gratuit la Valletta, care funcționează de două ori pe zi, la orele 10:00 și 18:00.

 Grupurile se aseamănă în special cu locația – au evaluat-o pe 9.1 pentru șederea cu mai multe persoane. Această proprietate este, de asemenea, evaluată pentru cea mai bună valoare din Valletta! Oaspeții primesc mai mult pentru banii lor în comparație cu alte proprietăți din acest oraș

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.