• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 2.220 / pers

 

 

PLECARE DIN BUCURESTI – 20.02.2019

Ziua02

OSAKA – KYOTO – 21.02.2019

Vei vizita unul dintre renumitele castele ale Japoniei, Castelul Osaka (Osakajo), care a jucat un important rol in unificarea Japoniei in Perioada Azuchi Momoyama. Vei face o vizita in cartierul Dotonbori din Osaka, un must-see pentru cunoscatorii in materie de gastronomie. Vei gasi aici o sumedenie de restaurante atragatoare si vei putea servi chiar si preparatele pentru care bucataria japoneza a devenit celebra: peste otravitor puffer si tacoyaki. Vei fi transferat din Osaka catre Kyoto.

Ziua03

KYOTO – 22.02.2019

Vei pleca intr-un un tur de oras pentru a descoperi Kyoto, capitala culturii traditionale si scena a numeroase evenimente importante care au schimbat istoria Japoniei. Vei vizita Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), fosta resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Vei face o plimbare prin cea mai cunoscuta gradina cu roci din Japonia, Ryoan-ji Zen. Initial vila privata a unui aristocrat, aceasta a devenit templu Zen incepand din anul 1450. Gradina este locul ideal pentru meditatia Zazen. Dupa sosirea in Kyoto vei explora Piata Nishiki, unde vei gasi numeroase magazine si restaurante locale, dupa care vei fi transferat la hotel. Vei face o vizita la splendidul Castel Nijo, construit in anul 1603. Vei vizita Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure), unul dintre cei 21 de finalisti in competitia celor sapte noi minuni ale lumii. Edificiul este situat la poalele dealului impadurit de la Higashiyama si ofera privelisti uimitoare asupra orasului. Templul, listat in patrimoniul mondial UNESCO, a fost fondat in perioada timpurie Heian, in 778, dar cladirile sale actuale au fost construite in 1633. Desi initial afiliat vechii secte Hosso, astazi este in proprietatea sectei Kitahosso. Prin traditie se crede ca celui care supravietuieste saltului de pe veranda templului aflata la 13 metri inaltime i se vor indeplini dorintele. Sub sala principala a templului se afla cascada Otowa, vestita pentru calitatiile sale purificatoare, cel mai sacru loc al orasului dar si cel mai aglomerat. Vei vizita cartierul Gion, renumitul district al ghesielor din Kyoto, locul unde se petrece actiunea romanului lui Arthur Golden – Memoriile unei Gheise. Cea mai populara zona a districtului este strada Hanami-koji unde frumoase case Machiya functioneaza ca restaurante, care servesc Ryori – cina kaiseki in stil Kyoto. Intercalate printre restaurante sunt si o serie de ochaya (ceainarii exclusiviste), unde atmosfera este intretinuta de maiko si geiko.
Regim mese – Mic dejun

Ziua04

KYOTO – 23.02.2019

Zi libera in Kyoto pentru a explora pe cont propriu orasul si imprejurimile. Poti admira templele si gradinile inverzite sau te poti relaxa in cafenele si ceainariile tipic japoneze.
Regim mese – Mic dejun

Ziua05

KYOTO – ATAMI – KAWAZU – KAWAGUCHIKO – 24.02.2019

Vei fi transferat catre gara Kyoto pentru a lua trenul rapid catre Atami. Vei fi transferat apoi de la Atami la Kawazu cu trenul local.NOTA: Bagajele vor fi transportate separat de la Kyoto catre Tokyo, astfel ca va trebui sa ai un bagaj de mana separat pentru noaptea din Kawaguchiko. Vei putea participa la Festivalul ciresilor infloriti de la Kawazu, care se desfasoara anual de la inceputul lunii februarie si pana la inceputul lunii martie, mai devreme decat in alte regiuni ale Japoniei. Festivalul are loc pe malurile Raului Kawazu, ciresii, de diferite soiuri, fiind plantati pe o lungime de circa 4 km, unii dintre ei avand peste 60 ani. Evenimentul atrage anual peste 2 milioane de turisti din intreaga lume. NOTA: In eventualitatea in care ciresii nu vor fi inca infloriti la acea data (fiind un fenomen natural, acesta nu poate fi garantat), iti propunem ca alternativa Festivalul Prunilor Infloriti de la Atami, care se desfasoara in fiecare an in intervalul ianuarie-martie.  Seara vei fi transferat din Kawazu catre Kawaguchiko unde vei fi cazat.
Regim mese – Mic dejun, Cina

Ziua06

KAWAGUCHIKO – TOKYO – 25.02.2019

Vei pleca intr-un tur de o jumatate de zi in Kawaguchiko si imprejurimile acestuia. Vei vizita Muzeul de Arta Itchiku Kubota, situat pe dealurile impadurite de pe malul Lacului Kawaguchi. Kubota Itchiku a fost artistul care a reinviat Tsujigahana, arta pierduta a vopsirii matasii, folosita in era Muromachi (1333-1573) pentru a decora elaboratele kimonouri. Muzeul este remarcabil nu doar prin exponatele sale ci si prin arhitectura interesanta, cladirea principala fiind construita utilizand lemn de Hiba (soi de chiparos) cu o vechime de peste 1000 de ani. Vei vizita apoi Oshino Hakkai. In apropierea satului Oshino se afla o grupare de opt izvoare, numite traditional Oshino Hakkai, a caror apa provine din topirea zapezilor de pe versatii Muntelui Fuji, situat in apropiere. Apa patrunde prin depunerile de lava vulcanica de la baza masivului si iese din nou la suprafata, limpede si curata, in aceste izvoare foarte apreciate de localnici. La finalul turului vei fi transferat catre Tokyo
Regim mese – Mic dejun

Ziua07

TOKYO – 26.02.2019

Astazi vei face un tur al orasului Tokyo. Vei vizita Piata Palatului Imperial din Tokyo, resedinta a familiei imperiale japoneze. Palatul este situat pe vechiul sit al Castelului Edo, chiar in inima capitalei, iar piata este amplasata intr-un cadru pitoresc, inconjurata de vegetatie si decorata cu fantani si statui din bronz. De aici vei putea observa Nijuubashi, cele doua poduri de intrare catre palat. Vei ajuge in centrul orasului vechi, Asakusa, unde vei vizita Templul Asakusa Kannon, numit si Senso-ji, cel mai vechi templu budist din Tokyo. Intrarea se face prin Poarta Kaminarimon (Poarta Tunetului), simbolul Asakusa. Aici se pot achizitiona diverse suveniruri traditionale din galeria Nakamise Shopping Arcade. Vei vizita Akhibara, un cartier vibrant, un adevarat paradis al pasionatilor de tehnologie si gadget-uri de ultima generatie. Vei face o plimbare pe jos pe bulevardul Omotesando, Champs-Elysee-ul orasului, strajuit de o multitudine de boutique-uri elegante ale designerilor celebrii si de cafenele cu aer parizian si de asemenea vei ajunge si in Harajuku, paradisul impatimitilor modei.
Regim mese – Mic dejun

Ziua08

TOKYO – 27.02.2019

Ziua este libera pentru a descoperi pe cont propriu frumusetile capitalei japoneze – Tokyo.
Regim mese – Mic dejun

Ziua09

PLECARE DIN TOKYO – 28.02.2019

Vei fi transferat la aeroportul din Tokyo.
Regim mese – Mic dejun

ORAR ZBOR

✈Plecare Bucuresti 20.02.2019 ora 06:00; Sosire Amsterdam 20.02.2019 ora 08:05; KLM; durata 3h 5m
✈Plecare Amsterdam 20.02.2019 ora 14:25; Sosire Osaka 21.02.2019 ora 09:30; KLM; durata 11h 5m
✈Plecare Tokyo 28.02.2019 ora 10:55; Sosire Paris 28.02.2019 ora 15:40; Air France; durata 12h 45m
✈Plecare Paris 28.02.2019 ora 18:20; Sosire Bucuresti 28.02.2019 ora 22:10; Air France; durata 2h 50m.

Nu s-au găsit detalii.