• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 554 euro / pers

 

Complexul este situat în El Quseir, cu aproximativ 600 m lungime plaja de corali privat, care se îmbină în recif (snorkelling bun). Despre 200 m debarcader lung pentru a ajunge în apă, înot zona delimitată în apă puțin adâncă. Centrul El Quseir se află la aproximativ 7 km sud., Hurghada Aeroportul este de aproximativ 2 ore, Marsa Alam 1 oră distanță.

Echipament
Complexul hotelier în stil andaluz este format din 2 zone: pe plaja este „Flamenco Beach“, de „Flamenco Resort“ este separat de drumul principal și aproximativ 200 de metri de plajă. fie în complex grădină de 30.000 m² sunt 3 piscine (unele sunt încălzite) cu două bazine pentru copii separat. Aici și pe plajă sunt disponibile șezlonguri gratuite, umbrele și prosoape de plajă. Facilitățile hotelului de „Flamenco Beach“, un hol cu ​​recepție, Wi-Fi în colțul din hol și internet (contra cost), un restaurant principal cu terasa mare, mai mult de trei restaurante, un bar la piscină, cafenele, Granada disco pub și un cort Ali Baba oriental.

cameră
Cele 320 de camere (DZM/ECM) au o baie/duș, WC, uscător de păr, aer condiționat, telefon, seif, TV prin satelit, mini-bar și balcon/terasă cu vedere la mare și sunt situate toate în „Flamenco Beach“. Există câteva camera de buget ( DZP).

sporturi de divertisment
Aerobic, aerobic de apă, polo, volei pe plajă, tenis de masă, fotbal; animație Soft. Taxa suplimentara: club de sănătate cu sală de gimnastică, saună, jacuzzi, biliard, călărie, închiriere biciclete, școală de scufundări germană pe plajă.

Club pentru copii 4-12 ani, 2 piscine pentru copii, loc de joaca.

Mic dejun și cină.

Atotcuprinzător
Micul dejun, prânz, cină bufet, ceai după-amiaza cafea, prăjituri/produse de patiserie, băuturi alcoolice și nealcoolice/locale 11:00 – 23:00 în pahar (nu sunt incluse: băuturi îmbuteliate, sucuri proaspete, cafea, gheață).

  • bilet de avion – Budapesta
  • cazare 7 nopti – demipensiune
  • transfer
  • asistenta din partea firmei
  • taxa de visa- 25 euro / pers