• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret 479 euro / pers

 

Club de copii și baby-service
Poziție centrală pe Naama Bay
Piscine cu suprafața totală de 4000 mp
Piscina încălzită
Wifi gratuit în lobby

Hotelul construit in stil nubian se află direct pe Naama Bay, în centrul stațiunii Sharm el Sheikh. Este despărțit de plajă doar de o stradă și de hotelul Ghazala Beach. Clădirea principală desprinsă practic din poveștile celor 1001 nopți găzduiește lobby-ul și recepția, un lobby bar (contra cost), un colț internet (contra cost) și o mică bibliotecă. Cele 280 de camere duble se află în mai multe clădiri cu 2 etaje, situate într-o grădină frumos îngrijită. Cei mici și cei mari se pot delecta într-un complex de piscine atractiv, ștrand artificial cu nisip. Una din piscine este încălzită în timpul iernii. Se pot consuma o serie de specialități culinare în restaurantul sud-american FOGO, în cel mexican FAJITAS și în cel italian.

 

ALL INCLUSIVE
Ghazala Gardens oferă regim all inclusive, mic dejun, prânz și cină bufet suedez. La piscina și la ștrand se pot consuma snack-uri, ceai, și prăjituri.
Băuturile nealcoolice se pot consuma în cadrul all inclusive 24 de ore din 24. Băuturile alcoolice locale sunt gratuite între orele 10-24, în rest se plătesc.

 

Mic dejun – Bufet suedez în restaurantele FOUNTAIN și OLIVE GARDEN.Prânz – Prânz internațional (bufet suedez) în OLIVE GARDEN, paste și pizza în LITTLE ITALY, preparate grill în FAJITAS, snack-uri în restaurantul GHAZALA BEACH.Cina – Bufet suedez tematic în FOUNTAIN și OLIVE GARDEN. Ofertă a la carte la FAJITAS, O FOGO și LITTLE ITALY.

 

Standard, de 28 mp dotate cu baie cu duș sau vană, WC, aer condiționat (sezonier), mini-frigider, TV satelit, telefon, seif, balcon și canapea. Se cazează maxim 2 adulți și 1 copil.
Junior suite, de 38 mp, sunt dotate asemănător, sunt mai spațioase. Unele au acces direct la piscină. Se cazează maxim 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți, al 3-lea pe pat suplimentar.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.