• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 475 euro all inclusive

 

GRAND MAKADI

MAKADI PALACE

 

Makadi Palace așteaptă turiștii la 30 km de Hurghada, în Golful Makadi. Hotelul este legat printr-o alee cu celelalte hoteluri Red Sea Hotels din zonă, Grand Makadi, Makadi Spa și Sunwing Waterworld Makadi.

Camere tip Junior Suite (40 mp) cu baie dotată cu vană/duș, toaletă, aer condiționat(sezonier), TV satelit, telefon, mini-frigider, uscător de păr, colț de sufragerie. De obicei au balcon/terasă mobilată. Se cazează max. 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți. Camere Big Junior Suite dotate asemănător cu primele, sunt însă ceva mai mari. Se cazează max. 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți. Camere Grand Suite (80 mp) constau din 2 dormitoare, băi și balcon mare.

ALL INCLUSIVE. Makadi Palace oferă all inclusive, mic dejun, prânz și cină. Snack-uri și înghețată în timpul zilei. În cadrul all inclusive se pot consuma băuturi nealcoolice non-stop. Băuturi alcoolice locale gratis între orele 10-24, contra cost în afara acestor ore. Micul dejun – Bufet suedez în restaurantele DOME, MELANGE și DISCOVERY Prânzul – Bufet suedez la restaurantul DOME și MELANGE. În THAI GARDEN se servesc îndeosebi salate și specialități orientale, SUNSET GRILL așteaptă oaspeții cu preparate grilate. Cină – Bufet suedez la DOME, MELANGE și DISCOVERY , a la carte la THAI GARDEN și BOTANI CAL GARDEN. În Makadi Mall se găsesc alte 5 restaurante a la carte. Băuturi se pot consuma în 7 baruri diferite.

Makadi Mall și Joker Lounge Bar sunt cele mai bune locații pentru distracție și programe. STAN GETZT Piano Bar oferă muzică live. În complex se află mai multe piscine cu o suprafață totală de 8000 mp, și o piscină pentru copii. În lobby există acces gratuit la internet (wifi. Transfer gratuit cu autocarul până la Grand Mall-ul din Hurghada.

Makadi Palace așteaptă turiștii la 30 km de Hurghada, în Golful Makadi. De-a lungul țărmului se întinde un recif de corali, care poate fi descoperit ușor cu echipament de snorkeling. Se recomandă folosirea papucilor de plajă. Deja în lobby se impune arhitectura fermecătoare a clădirii. Într-o veritabilă oază de verdeață se găsește recepția și un bar.

6 terenuri iluminate seara, contra cost, teren de fotbal, volei pe plajă, aerobic, gimnastică acvatică, activități sportive. Programe distractive și de divertisment. Serviciile Makadi Fitness Club și masajele sunt contra cost.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.