• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 544 euro / pers

 

Locație: Comfort Hotel este situat pe propriul golf (aproximativ 500 m lățime), cu o plajă de nisip în zona de sud a hotelului Hurghada. Centrul orașului este situat la aproximativ 15 km, iar aeroportul se află la 10 km distanță. Există un autobuz gratuit de transfer spre centrul orașului Hurghada.

Facilitati: modern complex, confortabil, cu un total de 226 de camere, un hol cu ​​zone de relaxare și de recepție (inclus în condiții de siguranță), restaurant principal, cafenea, discotecă și bar în grădini întins, oaspeții vor găsi piscina cu bazin pentru copii .. scaune de plajă, prosoape de plajă și umbrele la piscina si pe plaja incluse.

Camere: Camerele spațioase sunt mobilate confortabil și toate au o baie cu duș/toaletă, uscător de păr, aer condiționat controlat individual, telefon, TV prin satelit, minibar, balcon sau terasă. Există câteva cameră de buget. Camerele single sunt camere duble pentru utilizare unică.

Sport Divertisment: tenis. Taxa suplimentara :. tenis gratuit cu proiectoare, școală de scufundări, aqua și windsurfing centru, club de sănătate, inclusiv masaj de 15 minute de persoană/sejur.

Copii: un loc de joacă pentru copii și un club pentru copii (4-10 ani).

All-inclusive: Toate stil bufet mese, gustări și înghețată în după-amiaza; toate băuturile nealcoolice locale și akoholischen 10:00 la 23:00 (nu sunt incluse: apa minerala, sucuri proaspete, bauturi de import, băuturi răcoritoare).

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.