• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret: Halfboard EUR 317

 

 

Hotel Memento Kassiopi Resort 4*

este locul ideal pentru vacante placute si relaxante oferind o atmosfera linistita pentru o vacanta memorabila.

 

Localizare:

Hotelul este situat in frumoasa insula Corfu , la doar 10 minute mers de satul Kassiopi, in apropiere se afla plaja, magazine, restaurante, aeroportul este  la aproximativ 38 km.

 

Facilitati hotel:

Hotelul ofera o varietate defacilitati precum: 4 piscine, o piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscine, teren de tenis, sala de fitness, sauna, masa de billiard, tenis de masa, teren de baschet, market,  internet, schimb valutar, aer conditionat, bar, restaurant, servicii receptie 24 de ore, seri tematice ( seara greceasca, quiz night, karaoke, bingo), seif la receptie.

Hotelul din anul 2014 figureaza in lantul Memento si au fost realizate renovari care ne face sa il clasificam dupa standardele Christian Tour la 4*.

 

Facilitati camere:

Oaspetii se pot relaxa in camere spatioase, frumos decorate, care sunt complet echipate cu baie proprie, televizor, frigider, aer conditionat (contra-cost), balcon, telefon, uscator de par, chicineta complet utilata.

Servicii incluse:

7 nopţi cazare
Masa in functie de hotelul ales
Insoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) si asistenta turistica
Transport autocar

 

Detalii autocar

Transport autocar din Timisoara

Servicii neincluse:

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe optionale;
Alte taxe si cheltuieli personale.
Bilet ferry-boat Igoumenitsa-Corfu-Igoumenitsa: 20€/ pers (tariful poate suferi modificări datorită creșterii costului combustibilului).