• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 39 euro / noapte / mic dejun

 

Hotelul este situat pe un deal mic, în partea de sud a orașului Rijeka, la aproximativ 2 km de centrul orașului, unde oaspeții vor găsi numeroase restaurante și magazine. Ca unul dintre cei 2 zgârie-nori din centrul orașului, acesta poate fi văzut din orice loc al orașului. Legăturile de transport public se află la aproximativ 200 m de hotel.

Acest hotel de oraș de 54 de camere a fost renovat în 2007. Oaspeții sunt întâmpinați într-o sală de recepție cu un serviciu de check-in 24 de ore pe zi. Facilitățile de la această unitate cu aer condiționat includ un seif de hotel, acces la lift și un restaurant. Există, de asemenea, facilități de conferințe.

.Accesul cu mașina poate fi dificil într-o anumită măsură datorită regulilor de trafic și, în cazul în care sosesc din centrul Rijeka adică dinspre vest), trebuie să mergem spre ieșirea estică din oraș. În timp ce călătoriți pe banda stângă a acestei străzi unice, clădirea hotelului este trecută (văzută din stânga). După 300 m, trebuie să se facă o întoarcere accentuată spre stânga, ceea ce va duce șoferul înapoi spre centru prin strada Strossmayers. Clădirea va fi ușor vizibilă și de data aceasta pe partea dreaptă a străzii.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.