• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret 66 RON / pers / noapte

mic dejun inclus

 

 

Hotelul este amplasat la 100 m plaja, aproape de Aqua Magic si Satul de Vacanta.Hotelul detine 235 camere: 205 camere, 30 apartamente, sala conferinta (aproximativ 150 locuri), parcare gratuita in limita locurilor disponibile, piscina, sala fitness, salon infrumusetare, internet wireless in loby, seif, bar, schimb valutar.

Dotari camere:
Camerele sunt dotate cu TV, AC, Wi-fi, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu cabina de dus, geamuri termopan, nu au balcon. Fiecare camera beneficiaza de vedere partiala catre mare.
Apartamentele sunt compuse dintr-un living in care se regaseste o camera extensibila si o camera cu pat matrimonial si sunt dotate cu TV, AC, Wi-fi, telefon, minibar, baie cu cabina de dus.
Dimensiunea camerei este de aproximativ 16 mp, iar dimensiunea apartamentului este de aproximativ 20mp. Dimensiunea patului matrimonial este de 140/190 si a celor twin 80/190.

Facilitati masa: restaurant Perla 3* – mic dejun bufet suedez, 17.07 – 20.08 pranzul este bufet, in restul perioadelor bonuri valorice.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
– 0 – 5 ani gratuit cazare si mic dejun;
– 5 – 12 ani cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din masele servite bufet sau 100% din bonuri valorice;
– 12 – 14 ani achita 30% din locul de cazare fara pat suplimentar si masa integral;
– peste 14 ani achita 50% din cazare cu pat suplimentar si masa integral.

mic dejun inclus

transport