• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 475 euro / pers

 

 

 

Hotelul I Melograni de 4 stele situat intr-o zona superba, fiind inconjurat de parcul Baia degli Aranci din Vieste, iar chiar vizavi se afla propria plaja privata de nisip .Centrul orasului Vieste este la doar 10 minute de mers pe jos.Un minimarket este situat imediat dupa colt de proprietate.Hotelul pune la dispoitie odoua piscine in aer liber si o cada cu hidromasaj, unde va puteti relaxa si racori in zilele calduroase.
Camerele sunt modernizate si au mobilier elegant din lemn de culoare deschisa, iar cele mai multe ofera un balcon cu vedere la parc sau la mare. Fiecare camera este dotata cu baie cu dus, uscator de par, telefon, minibar, seif,TV prin satelit si aer conditionat. In holul hotelului, pe terasa si la piscina se ofera acces WiFi gratuit.
Restaurantul de la Melograni este locul ideal pentru o experienta culinara traditionala din regiunea Puglia. Aici puteti sa savurati specialitati traditionale, cat si preparate internationale.Deasemenea, hotelul dispune de o pizzerie, bar, chiosc de ziare si parcare.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.