• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 792 RON

Pachetul include:

– Cazare cu mic dejun bufet

– Cina de bun-venit 29.12.2016 (bufet) – muzica live

– Cina traditionala Ca’n Bihor 30.12.2016 (meniu)

– invitati: solisti de folclor si ansamblu de dansuri populare

– Cina Festiva de Revelion 31.12.2016 (meniu)

– muzica live, invitati surpriza si foc de artificii

– Cina Carnaval 01.01.2017 (bufet) –

muzica live, tombola

– Program de animatie pentru copii

– Sesiuni de AquaZumba

– Acces gratuit la: piscinele hotelului, sauna, sala de fitness, Strandul Apollo-Felix, internet in spatiile comune Recomandam turistilor sa vina costumati pentru Carnaval.

Hotelul are 11 etaje si dispune de 80 camere single, 107 duble, 20 apartamente si 3 camere pentru persoanele cu dizabilitati, 3 lifturi.2 sali de conferinte de 120 si 200 locuri (dotate cu echipament de traducere), centru de tratament si wellness, salon de cosmetica, coafura, manichiura si pedichiura, 3 piscine exterioare – o piscina cu apa termala cu hidromasaj si caderi de apa, o piscina pentru inot, una pentru copii cu apa recirculata, agentie de turism, parcare, teren de minigolf, loc de joaca pentru copii, biliard, magazin, tenis de masa, sistem detectie fum, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei. Restaurantul are 300 locuri, mic dejun bufet suedez, bucatarie romaneasca si internationala, terasa, braserie, snack bar, pool-bar si bar de zi. Este acceptata plata cu credit card.

Camerele sunt dotate cu: balcon, minibar, telefon, televiziune prin cablu, conexiune internet, seif, aer conditionat, uscator de par si halat de baie.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.