• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 342 Ron/pers/7nopti.

Descriere

Complexul Iris Mimoza atrage prin farmecul gradinilor interioare, original amenajate care confera un loc pentru relaxare.Este compus din 2 hoteluri Iris / Mimoza de 3* si un hotel Nalba de 2*avand o capacitate de cazare de 250 de locuri, dispuse in camere duble si apartamente.

Localizare

Complexul Iris Mimoza  este situat in centrul statiunii, vis-a-vis de hotel Meteor, la aproape 100m de plaja

Dotari camere

Camerele dotate cu TV, minibar, aer conditonat, pot fi cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, avand bai cu dus sau cada. Spatiile de cazare sunt renovate anual, avand un mobilier deosebit finisat in lemn. Majoritatea camerelor sunt fara balcon.

Facilitati hotel

Complexul Iris Mimoza dispune de un restaurant, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, internet -WI-FI pe terasa restaurantului, pastrare obiecte de valoare, bar de zi si bar de noapte.

Servicii incluse: parc de joaca supravegheat pentru copii si programe speciale sustinute de animatori profesionisti, kinder zoo-cei mici pot interactiona cu animalute, cursuri pentru copii de origami, spatiu pentru desfasurarea concursurilor de dart si table.

Facilitati copii

  • Copiii  intre 0-12 ani beneficiaza de  gratuitate la cazare , fara pat suplimentar si achita integral serviciile de masa
  • Patul suplimentar : 50 % din tariful unui loc de cazare.

Tip masa

Servicii masa: se acorda in restaurantul Antik situat in fata hotelului Iris. Serviciile de masa nu sunt obligatorii.
Micul dejun, dejunul si cina se vor asigura pe baza unui card valoric in limita serviciilor de masa solicitate.Cei care solicita servicii de masa – pensiune completa beneficiaza de 10% reducere din fiecare consumatie.

Valoarea mesei este:

  • Mic dejun = 20 lei / zi / persoana;
  • Pranz/Cina = 40 lei / zi / persoana.

Alte informatii

Nu se accepta cazare persoanelor cu animale de companie.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.