• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 388 euro

 

LOCALIZARE

Hotelul se afla in nordul statiunii Hammamet, la 6 km de centru si 62 km de aeroportul Enfidha.

CAZARE

Hotelul are 270 camere, in apropiere de hotel se afla cateva restaurante si cafenele.
Camera standard-are o suprafata de 20 mp, au balcon sau terasa, are baie cu cada, toaleta, aer conditionat, telefon, TV (la cerere si este contra cost), birou, minibar (la cerere si este contra cost),  incalzire, garderoba/dulap, cos de gunoi.
Camera single-are balcon sau terasa, are baie cu cada, aer conditionat, telefon, TV (la cerere si este contra cost), birou, minibar (la cerere si este contra cost), incalzire, garderoba/dulap, cos de gunoi.
Camera standard sea view-are o suprafata de 20 mp, au balcon sau terasa, are baie cu cada, aer conditionat, telefon, TV (la cerere si este contra cost), birou, minibar (la cerere si este contra cost),  incalzire, garderoba/dulap, cos de gunoi. Are vedere la mare.

SERVICII

Mic dejun, demipensiune, all inclusive. 
Hotelul are 2 restaurante care ofera mancaruri calde si reci in sistem bufet. Se ofera ceai si cafea in zona comuna a hotelului.

FACILITATI

Receptie 24 ore, personal care vorbeste mai multe limbi straine, room service 24 ore, 4 sali de conferinta fara echipament, spalatorie, club de noapte, parcare gratuita, internet Wi fi, 2 restaurante, terasa, patut pentru copii.

PLAJA SI PISCINE

Hotel situat pe plaja cu nisip, are intrare lina in apa. Are piscina exterioara si piscina interioara, umbrele pentru plaja.

SPORTURI SI ACTIVITATI

2 terenuri de tenis, sala de fitness, club pentru copii (cu plata).

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.