• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 550 Euro

ALL INCLUSIVE

 

Locul de amplasare:  Situat direct pe 600 de metri de plaja de nisip, aproape de numeroase locuri de cumpărături și de divertisment. Aeroportul din Hurghada este de aproximativ 15 km distanță.

 

Caracteristici:  Renovat în 2013, acest hotel cuprinde un total de 671 de unitati rezidentiale, repartizate pe o clădire principală și mai multe de la 1 la blocuri annexe 2 etaje. Lobby-ul dispune de o recepție cu un hol și seifuri gratuite, și există un restaurant principal, 3 restaurante de specialitate (italiană, asiatice, orientale), restaurant de pește (contra cost)., Mai multe baruri, un club de noapte, un stand de ziare și spa. În complexul aer liber, cu terase sunt 3 piscine (una încălzită) cu un parc acvatic, care, printre altele, 4 tobogane caracteristici. Șezlonguri și umbrele de soare sunt disponibile gratuit gata la piscine și pe plajă.

 

Cameră:  Camerele confortabile și bungalourile sunt decorate într-un stil mediteranean și au baie, WC, uscător de păr, aer condiționat, TV prin satelit, telefon, mini-frigider, seif și balcon sau terasă.

 

Sport Divertisment:  Aqua Park, tenis (in timpul zilei; cu rezervare in prealabil) și volei pe plajă; Program de animație și seara de zi cu zi arată. Pentru o taxa: zonă de wellness cu sală de gimnastică, saună, jacuzzi și masaje, biliard și sporturi de apă și centru de scufundări.

 

Copii:  (Deschis de mai multe ore pe zi) Mini Club.

All-inclusive:  Micul dejun, prânzul și cina tip bufet internațional, mic dejun și la miezul nopții târziu gustare, gustări în timpul zilei, ceai după-amiaza, cafea și produse de patiserie, si inghetata pentru copii, băuturi alcoolice și non-alcoolice locale 24 de ore. Pe sejur pentru 1 x cină în oricare din restaurantele de specialitate, 2 sticle de apă la sosirea în cameră.

 

Notă: 
În Egipt există obligativitatea vizei convingătoare. Viza de intrare pentru Egipt, nu este inclusă în prețul de croazieră. Visa-emiterea înainte de intrarea pe egiptean. Berlin Ambasada/Consulate costă z.Zt. € 22, – pe vize. Ca un turist german a obține viza la sosirea pe aeroport egiptean, de asemenea, (25, – US $/Visa marca aproximativ € 22, -). Un serviciu de viză este oferit pe site-ul, aceste costuri în prezent € 28, -/pers. și include viză inclusiv. editarea și ștampilele, economisind timp la frontieră.

 

Stay Hotel: În Hoteluri Marea Roșie, există o check-out târziu, adică, Puteți folosi camera de hotel și mese capacitatea rezervată până colectare complet disponibil.

Pentru toate celelalte hoteluri, capetele ir de performanță hotel în ultima zi a hotelului ședere pentru masa de prânz. ETI a lucrat cu unele hoteluri măsuri speciale adresați-vă.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.