• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

 

 

Biletele de avion , nu sunt incluse de la 1134 euro

 

 

 

Ziua 1: Siem Reap – sosire 
La sosirea în Siem Reap, locul legendarelor temple din Angkor, veți fi întâmpinat de ghidul local și conduși la hotel pentru efectuarea formalităților de check-in.
Seara veți lua cina la restaurantul Embassy, un restaurant exclusivit din Siem Reap condus de Chefii Pol & Sok , cunoscuți și sub numele de „Gemenii Kimsan”. Experieța lor dobândită pe diferite continente sub îndrumarea unor bucătari – șefi deținători de stele Michelin i-au ajutat să creeze una dintre bucătăriile de cinci stele pe care le puteți întâlni în Siem Reap. Având un meniu în continuă schimbare bazat pe sezonalitate, aici veți putea savura adevărate capodopere culinare acompaniate de o selecție de vinuri fine.
Cazare: Siem Reap
Regim mese: cină

Ziua 2: Siem Reap
În jurul orel 4:30 dimineața veți fi luat de la hotel cu un remork (varianta locală a tuk tuk-ului) și conduși în parcul Angkor pentru a vedea răsăritul soarelui deasupra Templului Bakheng. Răsăritul în acest loc este cu adevărat spectaculos și oferă un moment unic.
Următoarea destinaţie turistică a zilei va fi barajul Srah Srang. Iniţial construit de acelaşi arhitect care a construit și templul hindus Pre Rup din Angkor, barajul a fost remodelat în secolul XII-a în cadrul campaniei masive de construcţie a lui Jayavarman al VII-lea. În partea de vest a barajului veţi putea vedea o platformă pe mai multe niveluri împodobită cu balustrade naga dar şi rămășițele unui templu aflat pe insula din mijlocul lacului. Aceste rămăşite ale templului pot fi văzute doar în timpul sezonului uscat atunci când nivelul apei este unul scăzut.
Aici vă veţi bucura de un mic dejun cu şampanie şi o vedere spectaculoasă spre lac, un început relaxant pentru aventura dumneavoastră angkoriană.
După micul dejun, urmează vizita la templul Ta Prohm, unic prin faptul că a fost conservat în aceeași stare în care a fost descoperit:  acoperit de vegetația de junglă și viță de vie, dar și cu părți din templu deja prăbușite. Cunoscut și sub numele de “Templul Tomb Rider”, acest lăcaș este unul dintre cele mai pitorești și mai memorabile dintre templele Angkor.
Prânzul va fi servit la restaurantul Marum, un local renumit unde veţi putea gusta preparate tradiţionale din bucătăria khmeră.
În cea de-a doua parte a zilei veţi continua aventura dumneavoastră cu vizita la templele din Angkor Wat, cel mai mare complex monumental religios din lume. Construit în timpul domniei regelui Suryavarman al II-lea la începutul secolului XII ca reşedinţă divină a zeului Vishnu, templul avea ca scop şi găzduirea spiritului regelui după moartea acestuia. În interiorul templului zidurile sunt acoperite de sculpturi în piatră şi basoreliefuri reprezentând mitologia hindusă dar şi războaiele purtate de Saryavarmann al II – lea în timpul domniei sale. Angkow Wat este binecunoscut de asemenea și pentru cei peste 2.000 de dansatori Apsara care decorează templul. Se presupune că peste treizeci de ani de muncă intensă au fost necesari pentru ridicarea acestui templu.
În zilele noastre, templul de la Angkor Wat este reprezentat pe steagul național al Cambodgiei, ca un simbol al sufletului populației Khmer.
De aici vă veţi îndrepta spre oraşul antic Angkor Thom, ultima capitală a Marelui Imperiu Khmer sub domnia lui Jayavarman al VII –lea.  Oraşul este construit ca un pătrat perfect înconjurat de un zid de 8 metri înălţime.  Accesul se va face pe poarta sudică, impresionantă prin faptul că este sculptată în piatră şi îmbogăţită cu elefanţi şi patru feţe gigante ale lui Buddha.  Căile de acces ale templului sunt străjuite de un şir de 54 de statuete reprezentând zei sau demoni care ţin șarpele sacru Naga.
După terminarea vizitării templului, vă puteţi bucura  de o croazieră relaxantă într-o gondolă în timp ce admiraţi un apus de soare spectaculos deasupra templului Prasat Chroung.  Veţi putea servi vinuri şi cocktail-uri la bordul ambarcaţiunii în timp ce vă bucuraţi de acest moment romantic.
După orele 20:00 veţi putea participa la un spectacol de circ intitulat „Phare, Circ Cambodgian”. Spectacolul va fi susţinut de artiştii profesionişti ai programului Phare Ponleu Selpak. Acest program a fost înfiinţat în Battambang în anul 1994 de către cambodgienii tineri întorşi din lagărele de refugiaţi. Utilizând arta ca mijloc de a depăşi traumele, programul joacă un rol important în promovarea şi dezvoltarea culturii Khmere în anii ce au urmat genocidului condus de Khmerii Roşii.
Spectacolul are o durată de o oră şi combină elemente ale teatrului tradiţional şi modern, muzică, dans acrobaţie şi jonglerie, toate ilustrând o poveste despre viaţa şi societatea cambodgiană.
Cazare: Siem Reap
Regim mese: mic dejun, dejun

Ziua 3: Siem Reap
După micul dejun, veţi începe ziua cu o vizită la „perla” Angkor-ului, renumitul templu Banteay Srei închinat zeului hindus Shiva, zeul distrugerii. Acest templu eclipsează toate celelalte temple din zonă prin construcţia sa în gresie roz, templul fiind sculptat cu o delicateţe răpitoare în urmă cu mai bine de un mileniu. Numele templului se traduce prin „Citadela Femeilor”, deoarece  se presupune că mâinile bărbaţilor nu ar fi putut produce o lucrare de o asemenea fineţe.  Templul Banteay Srei rămâne cel mai bine conservat templu din Cambodgia.

Urmează o vizită la ferma de mătase Golden Silk Pheach, un ONG local care are ca principal scop reînvierea cunoștințelor antice ale populaţiei khmer în domeniul prelucrării acestui material. Totodată acest ONG oferă oportunităţi de angajare pentru mai bine de 100 de localnici. Veţi vizita zona fermei, plantaţia de duzi şi atelierele de ţesut.
La orele prânzului vă întoarceţi în Siem Reap pentru o pauză de câteva ore.
În această după-amiază veţi vizita satul Ta Brak. Pe parcursul călătoriei veți putea admira câmpurile de orez și cele cu palmieri de zahar, imagini tipice ale peisajului rural cambodgian.
Această excursie va fi o experienţă diferită  în care veţi avea ocazia să aflaţi mai multe despre viață într-un sat cambodgian tipic, veți face cunoștință cu localnicii și veți descoperi obiceiurile și tradițiile satului.
Veți face o plimbare într-un car tras de boi prin diferite sate pentru a ajunge la o piață locală. Întrucât piața reprezintă centrul vieții de la sat, aici veți avea ocazia să aflați mai multe despre legumele. fructele, ierburile dar și alte produse locale cambodgiene.  Veți străbate satul pe jos și veți putea admira sătenii în timp ce aceștia se ocupă de treburi agricole precum plantarea orezului, împletirea acoperișurilor, plantarea sau recoltarea culturilor legumicole.
Încheiați vizita la pagoda locală unde un călugăr budist  vă așteaptă pentru o  ceremonie specială de binecuvântare.
Seara vă puteţi bucura de un program liber.
Cazare: Siem Reap
Regim mese: mic dejun

Ziua 4: Siem Reap – Phnom  Penh
În această dimineaţă veţi fi transferaţi către aeroportul din Siem Reap pentru un scurt zbor intern către Phnom Penh, capitala Cambodgiei.  La sosire veţi fi întâmpinaţi de ghidul dumneavoastră local şi conduşi la hotel pentru efectuarea formalităţilor de check – in.
Phnom Penh a fost considerat cândva unul dintre cele mai frumoase oraşe din Orient. În ciuda istoriei sale plină de episoade turbulente dar şi a dezvoltării recente a oraşului, acesta a reuşit să îşi păstreze aproape intact farmecul colonial.
Situat la confluenţa râurilor Mekong şi Tonle Sap, capitala Cambodgiei este un oraş plin de viaţă, unde tradiţiile asiatice şi cele occidentale se îmbină într-un mod fascinant. Bulevardele largi şi numeroasele clădiri în stil colonial francez aduc aminte de zilele glorioase ale oraşului.
Prima oprire va fi la Raffles, un local deopotrivă istoric şi luxos, unde veţi putea servi ceaiul de după-amiază împreună cu un pahar de şampanie, timp în care veţi avea ocazia să aflaţi câte puţin despre istoria colonială a oraşului.
Ultima parte a serii va fi dedicată unei croaziere la apusul soarelui şi cinei. Vă veţi urca la bordul ambarcaţiunii Kanika pentru a naviga pe râurle Tonle Sap şi Mekong. Cină va fi servită la restaurantul Malis Khmer, unul dintre cele mai bune restaurante de „fine dinning” din oraş unde veţi putea încerca cele mai bune preparate din bucătăria locală.
Cazare: Phnom Penh
Regim mese: mic dejun, cină

Ziua 5: Phnom Penh
În această dimineaţă veţi începe cu o plimbare pe jos pentru a descoperi această fascinantă capitală. Veţi pleca din Boeung Keng Kang şi veţi străbate străzile strâmte către Wat Lanka(una dintre primele cinci pagode fondate în Phnom Penh) şi Monumentul Independenţei.
Această plimbare vă va permite să observaţi mai bine viaţa de zi cu zi a localnicilor. De asemenea, veţi putea admira numeroase pagode şi magazine de artizanat înainte de a ajunge la piaţa locală, un loc care freamătă de viaţă.
De aici veţi merge prin parcul Wat Bottom până veţi ajunge la următoarea atracţie turistică din program: Palatul Regal.  Construit în anul 1866, acesta găzduieşte Pagoda de Argint (numele provine de la podele care sunt construite din peste 5.000 de bucățele de argint).  Numele original este Wat Prakeo (Templul Buddha de Smarald). Aici puteţi admira o colecţie impresionantă de statuete Buddha din aur, argint, cristal şi bronz.
Prânzul va fi servit la Clubul Corespondenților Străini, un local iconic aflat pe malul râului.
Restul după-amiezii vă puteţi bucura de un program liber.
Sugestii de vizitare:  puteţi folosi această după-masă liberă pentru a explora pieţele colorate din Phnom Penh. Puteţi vizita piaţa centrală, una dintre cele mai mari pieţe din Cambodgia. Aici puteţi găsi magazine cu haine, bijuterii, suveniruri şi preparate locale tradiţionale. O altă piaţă importantă pe care o puteţi vizita este faimoasa piaţă rusă, cel mai bun loc din oraş pentru sculpturi în lemn şi piatră, bijuterii şi suveniruri din mătase cambodgiană.
Cazare: Phnom Penh
Regim mese: mic dejun, dejun

Ziua 6: Phnom Penh – Sihanoukville
După micul dejun începeți ziua cu o vizită la Wat Botum, una dintre primele cinci pagode fondate în Phnom Penh, în anul 1442. Cunoscută și sub numele de „Templul Lotusului Înflorit”, aici veţi putea admira numeroase stupas frumos decorate, dintre care unele dintre acestea adăpostesc cenușa regalității.
De asemenea, Wat Botum este sediul sectei budiste Thammayut, cea mai mică dintre cele două secte budiste principale ale Cambodgiei.  Aici călugării budiști vă vor întâmpina în cadrul unei ceremonii private de binecuvântare, sănătate și călătorie sigură – o experiență foarte specială.
De aici veţi merge către cea mai populară plajă din Cambodgia, plaja din Sihanoukville. Restul zilei o puteţi petrece relaxându-vă pe această frumoasă plajă.
Cazare:  Sihanoukville
Regim mese: mic dejun

Ziua 7: Sihanoukville
În această zi vă puteţi petrece timpul liber așa cum vă doriţi, înotând sau relaxându-vă la plajă.
Cazare:  Sihanoukville
Regim mese: mic dejun

Ziua 8: Sihanoukville
Program liber
Cazare:  Sihanoukville
Regim mese: mic dejun

Ziua 9: Sihanoukville – Kep
În această dimineaţă veţi fi transferaţi în oraşul Kep, prestigioasa staţiune litorală a Cambodgiei în anii 1960 care acum se trezeşte din nou la viaţă.
La sosire veţi fi conduşi de ghidul local pentru efectuarea formalităţilor de check-in.  Veţi fi cazaţi într-un resort compus din patru vile construite în stil modern, aflate pe malul mării.
Veţi avea ocazia să vizitaţi celebra piaţă de crabi din Kep. Veţi putea vedea cum sunt prinşi, depozitaţi şi gătiţi chiar la faţa locului.
Serviţi un prânz delicios compus din fructe de mare proaspete la una din tavernele aflate pe faleze mării, chiar lângă piaţă.
Seară vă puteţi bucura de o cină romantică la lumina lumânării înconjuraţi de marea liniştită. Această cină „plutitoare” va fi o experienţă de neuitat şi totodată o alegere ideală pentru a sărbători vizita dumneavoastră în Kep.
Cazare: Knai Bang Chatt
Regim mese: mic dejun, dejun, cină

Ziua 10: Kep 
Opţional: 06:00 – 07:00 AM – sesiune de yoga
În această dimineaşă, după o scurtă călătorie cu tuk tuk-ul urmată de o călătorie de 30 de minute cu o ambarcaţiune privată, veţi ajunge pe insula Koh Tonsay, cunoscută şi sub numele de Insula Iepurelui, aflată la doar 4,5 km de coasta sudică a Cambodgiei.
Insula este  o adevărată oază de relaxare în care puteţi să practicaţi snorkeling în apele puţin adânci sau puteţi alege să vă relaxaţi la plaja
Prânzul va fi servit pe insula şi va consta în diferite preparate pe bază de fructe de mare.
Cină din această seara va fi o altă experienţă romantică la lumina lumânărilor . Masa va fi servită pe acoperişul  vilei albastre din complexul Khai Bang Chatt, un loc ideal pentru o privelişte de ansamblu asupra grădinii complexului şi a mării.
Cazare: Kep 
Regim mese: mic dejun, dejun, cină

Ziua 11: Phnom Penh – plecare
În această zi veţi fi transferaţi către aeroportul din Phnom Penh pentru zborul către Bucureşti.

Tarife

Notă:   Tarifele sunt exprimate in dolari / persoana / sejur, cazare in camera dublă

Tarifele sunt valabile până la data de 30 Septembrie 2019.

Tarife și cazare

Optiune SUPERIOR

Oraș Hotel Categorie Hotel Categorie Cameră
Siem Reap Navutu Dreams Resort & Spa Superior Explorer Room
Phnom Penh Amanjaya Pancam Suites Superior Junior Suite
Sihanoukville Naia Resort Superior Suite Balcony Sea View
Kep Knai Bang Chatt Deluxe Garden View
Perioadă Tarif în USD Supliment Single
1 Octombrie 2018 – 31 Martie 2019 2,133 939
1-30 Aprilie 2019 2,112 925
1 Mai 2019 – 30 Septembrie 2019 2,104 917

Optiune DELUXE

Oraș Hotel Categorie Hotel Categorie Cameră
Siem Reap Anantara Angkor Resort & Spa Deluxe Suite Room
Phnom Penh La Rose Suites Deluxe Junior Suite
Sihanoukville Naia Resort Superior Suite Balcony Sea View
Kep Knai Bang Chatt Deluxe Sea View
Perioadă Tarif în USD Supliment Single
1 Octombrie 2018 – 31 martie 2019 2,449 1,276
1 Aprilie 2018 – 30 Septembrie 2019 2,432 1,257

Servicii

Include

– Cazare 10 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat
– Mesele mentionate in program
– Ghid de limbă engleză sau franceză (pentru alte limbi se aplică suplimente)
– Tururi și transferuri (conform itinerariu)
– Taxele de intrare pentru vizitele menționate (conform itinerariu)
– Călătorie cu barca (conform itinerariu)

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.