• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 378 euro

 

LOCALIZARE

Hotelul Eden Club se afla in Skanes, langa plaja, iar de centru Monastir la 15 km si la 7 km de Aeroportul International Monastir Habib Bourguiba.

CAZARE

Hotelul are 190 de camere.

Standard room garden view- (14mp). Canerele sunt formate dintr-un pat matrimonial sau doua paturi twin si o baie. Aceasta este dotata cu TV, telefon, baie cu dus sau cada, aer conditionat, balcon ( nu la toate camerele )

Standard room sea view- (14mp). Canerele sunt formate dintr-un pat matrimonial sau doua paturi twin si o baie. Aceasta este dotata cu TV, telefon, baie cu dus sau cada, aer conditionat, balcon ( nu la toate camerele )

Family room-. Canerele sunt formate dintr-un pat matrimonial sau doua paturi twin si o baie. Aceasta este dotata cu TV, telefon, baie cu dus sau cada, aer conditionat, balcon ( nu la toate camerele ) (14mp): dotata cu TV, telefon, baie cu dus sau cada, aer conditionat, balcon ( nu la toate camerele )

SERVICII

Restaurantul principal pentru micul dejun, pranz si cina, restaurant A la carte (contra cost), beach bar (contra cost), pool bar

FACILITATI

Receptie, parcare, inchiriere masini si seif la receptie (contra cost ), patut pentru copil, scaun pentru copil in restaurant, animatie.

PLAJA SI PISCINE

Plaja: hotelul se afla langa plaja de nisip.

Piscine: doua  piscine exterioare dintre care una are tobogane si una interioara. Umbrele, sezlonguri sunt pe plaja si la piscina.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Aerobic, volei pe plaja, mini golf, teren de tenis si echipament, sporturi monitorizate de apa (contra cost), mini club, mini disco.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.