• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 911 euro / pers

 

 

Hotelul nou construit este situat direct pe plaja de nisip privată, de 320 m, cu un recif de corali offshore și oferă condiții ideale pentru snorkeling. Pentru accesul facil la mare, există un debarcader de aproximativ 850 m. Distanța până la golful plin de viață și popular Na’ama Bay este de aproximativ 18 km, la aeroportul Sharm El Sheikh aproximativ 9 km.

Facilități:

Acesta are 783 de camere răspândite peste clădirile moderne. Există, de asemenea, un hol cu ​​o recepție, Wi-Fi gratuit în toate zonele și camerele publice, un restaurant principal (cu un etaj separat pentru familii cu copii), 6 restaurante a la carte și 6 baruri, precum și un centru spa Rixos Royal și separat doamnelor spa și piscină interioară. În complexul în aer liber există o zonă de piscină cu 7 piscine (3 dintre acestea sunt încălzite în timpul iernii) și terasele de soare cu șezlonguri, umbrele și perne la petrecere a timpului liber.

Camerele: Camerele superioare (DZS/EZS) mobilate elegant sunt dotate cu duș, WC, uscător de păr, minibar (inclusiv apă, băuturi răcoritoare, bere), LCD-IP-TV, WLAN și balcon sau terasă. Camerele de lux (DZX/EZX) au aceleași echipamente de bază, dar ele sunt puțin mai spațioase. Există câteva camere de economisire (DZP). Camerele de familie (DZF) au 2 dormitoare comunicante.

Sport: aerobic, aerobic pe apă, polo pe apă, volei pe plajă, bocce, săgeți, biliard, sală de gimnastică, tenis (proaspătă), jacuzzi/jacuzzi, hamam, baie de aburi, saună; Program de divertisment pe timp de noapte, precum și divertisment de seară.
Pentru o taxă: tratamente în centrul de wellness spa (intrare de la 12 ani), masaje, coafor, sporturi nautice pe plajă, scufundări.

Copii: Miniclub 4-12 ani, Teens Club R 13-17 ani, piscină separată pentru copii, teren de joacă (interior/exterior), cinema, meniu pentru copii.

All-inclusive Plus: Mic dejun, prânz și cină în stil bufet, mic dejun târziu și cină la miezul nopții, sucuri proaspete pentru micul dejun, băuturi alcoolice și non-alcoolice de 24 de ore. Incl. Minibar umplut zilnic cu apă, băuturi răcoritoare și bere. Alcool premium, bar de vitamine, shisha etc., contra cost. Alternativ, puteți lua cina la restaurantele à la carte (este necesară rezervarea în avans).

  • bilet de avion – plecare din Budapesta
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
  • all inclusive
  • 7 nopti
  • asigurare medicala
  • taxa de visa – se achita la aeroport – in jur de 25 euro / pers