• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 495 euro / pers

 

Locație: Situat pe propria plajă de nisip. Centrul orașului Hurghada aproximativ 3 km.

Facilități: Construit în stil andaluz Complexul este situat pe o lagună și pe o plajă de nisip îngustă. Există un total de 825 de camere, un hol cu ​​recepție, lobby bar, restaurant principal, 2 restaurante à la, magazine, colț de carte Internet si coafor. În motivele de piscină cu terasă la soare, piscină și un bar pe plajă. Șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă sunt la piscina si pe plaja gratuite.

Cameră dublă cu telefon, TV prin satelit, frigider, seif, aer condiționat, baie, duș, toaletă și balcon sau terasă.
Camerele superioare au același echipament, dar, în plus, un minibar aprovizionat și o cină la restaurantul italian sau fructe de mare.
Camerele de lux au, de asemenea, un TV cu plasmă, un minibar aprovizionat și fructe, precum și o cină la restaurantul italian sau fructe de mare.

Sport Timp liber: sala de fitness, tenis de masă, volei pe plajă, aerobic și darts; program zilnic de divertisment. biliard taxă, saună, baie de aburi, masaj, dispozitivul de snorkeling, surfing și centru de scufundări pe plajă. În vecine Apartamente Mirette 2 terenuri de tenis cu nocturna, 2 terenuri de squash sunt disponibile contra cost.

Copii: piscina pentru copii, tobogan de apă mici, loc de joaca acoperit, discotecă pentru copii, bufet pentru copii în restaurantul principal, mini club 3 la 12 ani.

All-inclusive. Micul dejun, prânz și cină tip bufet, cafea și prăjituri/produse de patiserie, gustări în timpul zilei, 24 ore de băuturi (băuturi alcoolice locale, băuturi nealcoolice locale).

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.