• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 570 euro / pers

 

Locație:
Această stațiune de lux este situată în Port Ghalib, chiar pe plaja plină de apă și laguna cu apă sărată. Un debarcader lung duce peste corali în adâncurile mării și vă invită la snorkeling extinse. Datorită recifului de corali offshore, vă recomandăm să luați cu dumneavoastră încălțăminte de baie. Portul propriu al hotelului cu locații comerciale și de divertisment este la numai câțiva pași, iar aeroportul din Marsa Alam este la doar 10 minute de mers cu mașina.

Caracteristici:

cameră:
Camerele elegante și confortabile sunt dotate cu duș, toaletă, uscător de păr, aer condiționat/încălzire (sezonieră), TV prin satelit, telefon, acces la internet (contra cost), seif, Terasă sau fereastră franceză cu vedere la lagună (DLZ/ELZ) sau vedere la grădină (DZG/EZG). Camerele de lux (DZM/EZM) au vedere la mare. Camerele single sunt camere duble pentru o singură utilizare. În momentul rezervării, cu 2 adulți și 1 copil sau 3 persoane, camerele au un pat dublu și un pat suplimentar.

Sport de divertisment:
Tenis și mini-golf 1 oră gratuit în perioada 9:00 – 17:00, centru de fitness, volei pe plajă, pistă de jogging (aproximativ 1,7 km), 1 scufundări cu ghid (fără echipament); Spectacol oriental de 1 x săptămânal, seara muzică live și spectacole în „Siva Port Ghalib Resort” Pentru o taxă: tratamente în „RED SEA SPA” cu saună, baie de aburi, hamam, masaje; Tenis de masă, tenis, minigolf; Scufundări, snorkelling și diverse sporturi nautice de către furnizorii locali pe plajă.

Demipensiune:
Mic dejun și cină la restaurantul „The Olive” cu bufete bogate.

All-inclusive:
Toate mesele în formă de bufet în restaurantul principal, în gustările de după-amiază, cafea/ceai, produse de patiserie și înghețată, băuturi nealcoolice locale și băuturi alcoolice de la 10:00 la 12:00 la baruri de la 10:00 la 17:00. Purtarea unei brățări all-inclusive este obligatorie. Alte servicii sunt disponibile pe site la o taxă suplimentară.

  • bilet de avion – budapesta
  • cazare 7 nopti – demipensiune
  • transfer
  • asistenta din partea firmei
  • taxa de visa -25 euro / pers