• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 562  euro / pers

 

Acest hotel de plajă este situat direct pe plaja privată din Hurghada. La aproximativ 8 km distanță există diverse locuri de cumpărături și divertisment, orașul vechi este de aproximativ 12 km. Aeroportul Hurghada se află la aproximativ 15 km distanță.

Facilități: Renovat în 2014, hotelul are 303 de camere, repartizate pe 3 etaje.Zona interioara include lobby, receptie (24 de ore), seif, bancomat, lobby bar, coafor, mini market, magazin, restaurant si 3 baruri, precum si WLAN (contra cost).Există, de asemenea, un salon TV cu canale germane.Există, de asemenea, mai multe restaurante (asiatice, italiene, internaționale, mediteraneene și à la carte) cu terasă și aer condiționat.Zona de piscină este situată în peisajul grădinii și include mai multe piscine (încălzite sezonier), piscină separată pentru copii, tobogan pentru copii și mai multe tobogane de apă și un bar la piscină (sezonier) și este înconjurat de o terasă la soare.Pe plajă și lângă scaunele de la piscină sunt permise perne, prosoape și umbrele.La barul de pe plajă (sezon) oaspeții se pot bucura de gustări și băuturi răcoritoare.

Camerele: Camerele duble (33 m²) au o cadă sau un duș, toaletă, uscător de păr, zonă de relaxare, seif, mini bar (taxă suplimentară), internet prin cablu (taxă suplimentară), telefon, DVD player și TV prin satelit. Controlat individual cu aer condiționat și încălzire centralizată, ventilator, pardoseală cu gresie și balcon sau terasă. Camerele de familie (aproximativ 51 m²) sunt mai mari cu același echipament.

Sporturi: volei pe plajă, tenis de masă, săgeți, aerobic și polo pe apă, precum și aerobic, mini golf și boccia; De cateva ori pe saptamana se prezinta o echipa de animatie, precum si petreceri de karaoke si beach club. Pentru o taxă: saună, spa, hamam, masaje, duș spa, baie turcească, sală de relaxare, plimbări cu cămile, centru de scufundări, centru acvatic.

Copii: Clubul de copii Trixie de la 10:00 la 17:00 pentru copiii cu vârsta între 4-8 ani și 8-11 ani, loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii și diapozitive pentru copii.

All inclusive: mic dejun, prânz și cină în stil bufet, gustări după-amiaza cu prăjituri și înghețată, băuturi alcoolice și nealcoolice locale și cafea, ceai de la 10am la 12pm la diverse baruri.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.