• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 729 euro / pers

 

Localizare: Hotelul este situat pe plaja de nisip privată a hotelului, la aproximativ 14 km sud de Hurghada. Centrul cu diferite locuri de cumpărături și de divertisment este de aproximativ 30 km, aeroport la aproximativ 25 km.

Facilitati: Complexul de lux este format din 3 cladiri cu un total de 546 camere. Pentru facilitățile dumneavoastră, există un hol spațios, cu un bar de recepție și hol, acces Wi-Fi (limita de viteză), 2 restaurante tip bufet, 3 restaurante à la carte (mexikan., Ital., Bucătăria indiană GEG. Fee), 4 baruri, un coafor, Gym , spa, magazine și o mașină de schimbare. În zona în aer liber bine întreținute oferă 4 piscine, inclusiv un parc acvatic, un snack bar, terasă la soare și o piscină și un bar pe plajă. Paturi, saltele, prosoape si umbrele la piscina si pe plaja incluse.

Camere: elegant Deluxe (DZX/EZX) sunt dotate cu baie, duș, toaletă, uscător de păr, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, mini-bar (contra cost), seif și balcon/terasă. Există câteva camera de buget taxa (DZP) .Gegen sunt camere cu vedere la mare (DZM/ECM) este disponibil. Camerele superioare (DSX/ESX) au același echipament, dar, de asemenea, un halat de baie și papuci și un coș cu fructe la sosire. Camerele de familie (FZ 4) au o zonă suplimentară de dormit.

Ultra all inclusive: mic dejun, prânz și cină, mic dejun devreme, 12 am – 17:00 gustări, înghețată în timpul zilei, gustări la miezul nopții, băuturi alcoolice și nealcoolice locale 24 de ore. 1 fiecare pe sejur (7 nopti) cina la mex./ital. Restaurant.

Sport Divertisment: sala de gimnastica, tenis (. Reflectoarele non contra cost), biliard, tenis de masă, volei pe plaja, aerobic, aerobic in apa, darts, bocce, jacuzzi; program de divertisment în timpul zilei.
Pentru o taxă: zonă de spa cu saună, baie de aburi și masaj, scufundări la plaja de către furnizorii locali.

Copii: mini club (4-12 ani), mini-discoteca, piscina pentru copii, loc de joacă și un loc de joacă. Babysitting la cerere, contra cost.

Nu s-au găsit detalii.

Nu s-au găsit detalii.