• Detalii pachet
  • Inclus in pachet
  • Exclus din pachet

Pret de la 55 euro

 

Localizare:

Studiourile se afla la doar 2 minute de plaja cu nisip Agia Paraskevi, la 6 km de orasul Skiathos, chiar pe drumul principal Skiathos Koukounaries, cu acces facil catre plajele din sud. In zona exista o multitudine de supermarketuri, restaurante si agentii de inchirieri. Statia de autobus este la 30 m distanta iar acestea circula in sezon la un interval de 15 minute.

 

Facilitati vila:

Phanos Studios pune la dispozitia turistilor o piscina spatioasa unde se pot relaxa si bucura de razele soarelui in Skiathos in timp ce savureaza cocktail-urile racoritoare de la barul de langa piscina. Se pot inchiria prosoape de plaja cu un depozit de 1,5 €/zi. De asemena, exista si internet in zonele publice ale hotelului.

 

Facilitati camere:

Camerele cu o capacitate de cazare de 2-4 persoane, sunt dotate cu facilitati pentru gatit, frigider, aer conditionat (contra cost, 5€/zi), seif (contra cost, 5€/saptamana), TV si balcoane spatioase, majoritatea cu vedere la mare sau la padure.

Datorita pozitionarii ideale, studiourile Phanos reprezinta locul perfect pentru o vacanta relaxanta intr-un mediu natural si placut.

Servicii incluse:

7 nopţi de cazare;
Masa conform ofertei;
Asistenta turistica pe perioada sejurului.

Servicii neincluse:

Asigurare medicala de caatorie si asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe optionale;
Alte taxe si cheltuieli personale.
Bilet ferry boat Volos-Skiathos – Volos 30 €* /persoana. (* Tariful biletului de ferry boat poate suferi modificari din cauza creșterii costului combustibilului!)