LAST MINUTE

Agentie de turism > LAST MINUTE

Perioada programului Work & Travel :

 • work – 15 iunie – 30 septembrie ,
 • visit   – 1 octombrie – 30 octombrie

Ce am nevoie la inscriere?

 1.  Copie dupa carnetul de student/legitimatie, copie dupa buletin, taxa de inscriere. ( adeverinta de la facultate, traducerea autorizata a adeverintei in limba engleza – nu si legalizata, pasaport valid pe minimul 5 ani),
 2. Formular de inscriere – participarea in programul Work and Trave incepe prin completarea acestuia,
 3. Alegerea Jobului – dpa ce ai facut un research in lista noastra de joburi poti aplica singur online – daca sponsorul tau este CCI – GREENHEART, daca ai nevoie de ajutorul nostru pentru a alege impreuna jobul – daca sponsorul tau este AAG – ALLIANCE ABROAD GROUP,
 4. Singura conditie: stundet la zi, la universitate acreditata.  ( primul an de facultate, masterand , doctorand).
Creditul BRD Work and Travel

Daca vrei sa te inscrii in program dar nu ai banii necesari ca sa-ti finantezi costurile, avem o veste buna pentru tine! Exista creditul BRD Work and Travel USA creat special  pentru cei care vor sa aplice la  program. Primirea banilor pentru program si returnarea sumei la intoarcerea din America.

Ce include acest program?

 1. Asistenta pe teritoriul Romaniei si al Statelor Unite ale Americii, in  vederea indeplinirii conditiilor de participare in program.
 2. Emiterea formularului DS2020 – PERMIS DE MUNCA TEMPORAR
 3. Asigurare medicala
 4. Sesiune de orientare

Costuri:

 1. Taxa guvernamentala SEVIS – 35 USD –  taxa obligatorie
 2. Taxa interviului de visa – 160 USD- echivalent in Ron – Banca Tranvilvania
 3. Bilet de avion dus-intors
 4. Visa Pack – 35 USD-OPTIONAL – se returneaza o parte din program in cazul in care apar situatii iminente de retragere din program.
 5. Bani de buzunar – 500 – 800 USD
 6. Cazarea nu a fost niciodata gratis!!! Nu este permis fara cazare , sponsorul poate anula programul, daca aceste conditii nu sunt indeplinite.

Fiecare Stat in parte are un minim salarial / ora , iar nr de ore lucrate peste program este platit cu salariul inital x 1.5 . Exemplu: 11usd/h*1.5=16.5usd/h

 1. Sponsor AAG – ALLIANCE ABROAD GROUP- 1250 USD –  te ajutam sa alegi jobul perfect pentru tine!
 2. Sponsor CCI – Greenheart 1250 USD – poti alege jobul singur online!

Work and Travel USA

Work and Travel USA este un program de schimb cultural international al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studentilor la zi din diverse tari ale lumii sa mearga in vacanta de vara in Statele Unite pentru a lucra si a calatori. Principalul scop al programului Work and Travel este acela de a familiariza studentii straini cu viata si cultura Americii moderne si de a da posibilitatea locuitorilor Statelor Unite ale Americii sa inteleaga alte culturi.

Work and Travel USA – cui ii este adresat?

Programul Work and Travel USA este destinat studentilor inscrisi la cursuri de zi in universitati acreditate, de stat sau particulare. Beneficiile studentului participant in programul Work and Travel USA:

 1. sansa de a intalni cultura americana, de a descoperi America, de a vizita orasele preferate si a muncii pe perioada vacantei de vara pentru a castiga banii investiti in program si a calatori prin locuri de neuitat;
 2. oportunitatea de a exersa limba engleza si a o imbunatati gratuit;
 3. sansa de a castiga o noua perspectiva asupra vietii, de a observa propria cultura si a percepe asemanarile dintre culturi ;
 4. extinderea interactiunii comerciale, imbunatatirea cunoastintelor intr-o companie globala, intelegerea culturii de business, castigarea experientei de munca internationala;
 5. experimentarea unor situatii neobisnuite, castigarea unor abilitati necesare traiului zilnic;
 6. posibilitatea de a lega prietenii cu studenti Work and Travel din diverse tari;castigarea independentei si a maturitatii.

Programul Work and Travel se realizeaza cu sprijinul specialistilor in selectia studentilor eligibili, agentii de recrutare ce reprezinta sponsorii auditati de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, asa cum este societatea CND MANAGEMENT SOLUTIONS, societate cu experienta de 8 ani in conducerea unei agentii Work and Travel, detinatoare a agentiei de turism touroperatoare CND TURISM – VACANTE SPECIALE.

Participant in programul de vara Work and Travel USA este un student international la zi intr-o facultate acreditata care vine in Statele Unite pentru schimb cultural de munca si calatorie, pe o perioada de 4 luni. Angajatorul este o companie din SUA care ofera locuri de munca pentru studentii internaționali. De finantarea programului se ocupa BRD prin Creditul Work and Travel.

De emiterea DS-ului (permisului de munca) se ocupa sponsorul partener, iar de pregatirea ta pentru SUA ne ocupam noi, prietenii tai de la Vacante Speciale.

 
Vacantameadevis  
Vacantameadevis
+
Whatsapp